Kent Haberleri

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş, ''Dolar düzeltme yapacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, piyasaları resetliyorlarlar diyerek şubat ve mart ayına dikkat çekmişti. İslam Memiş, ''Dolar düzeltme yapacak. Yıl sonunda 20-21 aralığından 17-18 aralığına düşebilir. Piyasalar kafayı yedi ve...Şubat ve Mart'ta musluklar açılacak” dedi. 

Şubat ve mart aylarında kredi musluklarının açılacağını söyleyen Memiş, bankaların konut, araç ve ihtiyaç kredisi vermediğini tekrarlamıştı.  Bankaların Merkez Bankası kontrolünde olduğuna dikkat çeken Memiş, “Kredi miktarları düşük ancak vermiyorlar.

Konut kredilerinde düşüş görülecek ancak yansımayacak. Neye ihtiyacınız varsa alınız” diye konuştu ve ardından EYT açıklaması geldi.

ŞOK EDEN EYT AÇIKLAMASI

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği EYT yasasıyla ilgili şok eden açıklama İslam Memiş'ten geldi. Memiş “Sosyal medyada bugüne kadar yaş sınırı ve prim günüyle ilgili çeşitli öngörüler ve tahminler oluşuyor ancak bunun gerçeklik payının olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

İslam Memiş, EYT ile ilgili şunları söyledi:'' “Türkiye’nin gündeminde ve herkesin merakla beklediği tek gerçek EYT konusu. Hayaller gerçekleşecek ve bundan sonraki süreçte EYT denen bir problem ortada olmayacak. EYT’liler kesinlikle mutlu olacaklar ve bugüne kadar beklenen süreç başarılı bir şekilde sonuçlanacak

Sosyal medyada bugüne kadar yaş sınırı ve prim günüyle ilgili çeşitli öngörüler ve tahminler oluşuyor ancak bunun gerçeklik payının olduğunu düşünmüyorum.

Bu yıl sonunda Sayın Cumhurbaşkanı bizzat açıklayacak ve güzel bir gelişme olacak. Motive açısından güzel bir gelişme olacak, ekonomik anlamda tartışılır ancak haktır sonuçta ve yerine gelecektir, herkes memnun olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Rakamlara değil cebimize bakalım” diyen Memiş, enflasyonun şu anda tüm dünyanın en büyük sorunu olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Enflasyonun düşmesi fiyatların düşeceği anlamına gelmiyor.

Biz paramızı enflasyona karşı nasıl koruruz, buna bakalım. Dünyada enflasyonun topyekün artması tesadüf değil, sistemli ve kontrollü bir durumdur.'' dedi.

Tüm merkez bankalarının  yeni dijital paralara geçiş yapacaklarını söyleyen Memiş, finansal piyasaların resetleneceği, İnsanları fakirleştirmenin ve sisteme muhtaç etmenin en kolay yolu enflasyon olduğunu söyledi. 

EYT’de çarpıcı iddia! Kadınlara 20 yıl erkeklere 25 yıl koşulu

EYT yeni gelişme! On binlerce emekli adayına mahkeme yolu gözüktü

Binlerce çalışan bu haberi bekliyordu! Dev kadro için geri sayım başladı