Ekonomi

EYT'de resmen deprem! Milyonların beklediği EYT için tarih belli oldu! Bu flaş açıklamaya bakmadan geçen çok üzülür!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan EYT ile ilgili her gün farklı bir gelişme yaşanıyor. Kamuoyu tarafından da yakından takip edilen emeklilikte yaşa takılanlarda son durum açıklaması yapan Bakan Bilgin masada tek formül olduğunu açıklamıştı

EYT ne zaman çıkacak sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Kamuoyu tarafından da yakından takip edilen emeklilikte yaşa takılanlarda son durum açıklaması yapan Bakan Bilgin masada tek formül olduğunu açıklamıştı. 

Peki pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı EYT kimleri kapsayacak? İşte, EYT'de son dakika sinyali...

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, 2022 yılında da gündeme gelen konular arasında emeklilikte yaşa takılanlar bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgi konu ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada 'Hollanda, Almanya modellerinden bahsedildiğini ve bunların doğru olmadığını söyleyerek, masalarında yalnızca bir tane EYT formülü olduğunu söylemişti. 

EYT HAKKINDA SON GELİŞMELER

Katıldığı bir programda önemli açıklamalar yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sorunlar olduğunu ve bunların çözüleceğini dile getirmiştdi. Yaptığı açıklamada sorunların çözümü için tedbirler aldıklarını ve asgari ücreti önceki yıla göre yüzde 80 arttırdıklarını söylemişti. Bakan Bilgin, "Önümüzdeki dönem içerisinde sözleşmeli personel ve EYT sorununu çözüyoruz." diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamlamıştı. "Dosya dosya açarak çözeceğiz. Türkiye’nin emekçileri endişe etmesin."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada kamudaki binlerce sözleşmeli personelle ilgili çalışmayı sonuca ulaştırmak üzere olduklarını dile getirmişti.

Kamudaki sözleşmeli personelle ilgili çalışmamızı sona erdirmek üzere olduklarını söyleyen Vedat Bilgin, Meclis ilk açıldığında Sözleşmeli Personel dosyasını getireceklerini söyleyerek, "Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz. Bir iki konu daha var EYT ondan sonra çünkü onun teknik çalışması biraz daha zaman alacak." demişti.

Yaptığı açıklamada tek bir formül üzerinde durduklarını ancak henüz sonuçlandırmadıklarını söyleyen Vedat Bilgin, EYT'nin Aralık ayı gibi gündeme geleceğini belirterek, sözleşmeli personel ve geçici işçilerin de bir an önce çözmeleri gereken dosyalar olduğunu söylemişti. 

EYT İÇİN TEK FORMÜL MASADA

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT’yle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalar yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, masada tek formül olduğunu, bunun üzerinde çalışmalar yapıldığını ve yılsonuna kadar EYT’nin yetişebileceğini söylemişti.

Altında kıyamet koptu! 1 gram bile altını olanlar bile inanamadı! Hemen 13 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

15 soruda TOKİ'nin 250 bin konutluk sosyal konut projesi!

6 bankada kıyamet koptu! Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı! Duyanların dudağı uçukladı!