07 / 05 / 2024

Dünyaca ünlü otomobil markası, 300 binden fazla aracını geri çağırdı!

Dünyaca ünlü otomobil markası, 300 binden fazla aracını geri çağırdı!

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, arka lamba şikayetleri yüzünden 321 binden fazla aracını geri çağırma listesine ekledi. Şirket, geri çağırmanın nedenini açıklarken ekim ayı sonunda büyük ölçüde dış pazarlardan gelen ve aracın arka lambalarının yanmadığını iddia ederek şikayetçi olan müşt



Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, genellikle nadir durumlarda, araç uyandırma işlemi sırasında yanlış arıza tespitlerine neden olabilecek bir anormallik nedeni ile lambaların aralıklı olarak çalışmayabileceği gibi bir sorun tespit edildi. NHTSA verilerine göre ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla,  2022 yılında ABD'de 3,7 milyondan fazla aracı kapsayan 19 geri çağırma kararını açıkladı.

ÖLÜMLÜ KAZALARLA GÜNDEME GELİYOR

Lüks otomobil markası Tesla, son dönemde yaşanan kazalarla sıkça gündeme geliyor. Gerek otonom, gerekse normal sürüş sırasında yaşanan talihsiz olaylar, ne yazık ki ölümle sonuçlanıyor.

Elon Musk'ın artık başını ağrıtmaya başlayan Tesla sorunları, yakın zamanda başka bir ölümlü kazaya daha neden oldu. Çin'de kontrolden çıkan Model Y, 2 kişinin canını alırken 3 kişiyi ise yaraladı.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde meydana gelen kazada Tesla, kontrolden çıkmış ve birkaç kişiyi ezmişti.

En düşük emekli aylığı ne kadar olacak? Refah payı ne değiştirecek? İşte son durum…

Araba alacaklara kötü haber! Euro yükseldi, araba fiyatlarına büyük zam geldi

Gram altın almak isteyenler dikkat! İşte canlı altın fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön