03 / 05 / 2024

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…



Binance Türkiye ekibi, ekonomik kırılmanın gerçekleştiği, global piyasalarda neredeyse her alanda istihdam verilerinin düşüşe geçtiği bir ortamda olarak ciddi bir büyüme gerçekleştirdi.

Mücahit Dönmez, " Binance Türkiye ekibi olarak Türkiye'de web3 ve kripto konuları başta olmak üzere finansal geleceğin teknolojilerini geniş kitlelere anlatmak istiyoruz. Sektörün lideri olarak da, toplumun eğitim ve gelişimine katkıda bulunmayı kendimize misyon edindik.”dedi.

Geleceği anlamanın, teknoloji, blok zincir, web3 gibi kavramları anlamaktan geçtiğini belirten Dönmez, şu değerlendirmede bulundu:

"Bizim görevimiz bu tür konuları anlatarak farkındalıkları artırmak. Binance Akademimiz aracılığıyla kripto ve blockchain konusundaki farkındalığı artırmak, bu teknolojileri en anlaşılır ve doğru şekilde Türk toplumuna anlatmak için çalışmalara devam edeceğiz."

Kripto parada deprem! Bitcoin’de sert yükseliş! Bundan sonra ne olacak?

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 588 mağdurun ifadesine ulaşıldı!

Kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 3 Eylül 2022 fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön