28 / 04 / 2024

Dursun Ekşioğlu kimdir?

Dursun Ekşioğlu kimdir?

Mütaş İnşaat, Çamlimanı Turizm ve Alice İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ekşioğlu kimdir? İşte aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi olan Dursun Ekşioğlu'nun biyografisi...



Dursun Ekşioğlu kimdir?

Dursun Ekşioğlu, 1953 yılı Rize doğumlu. İlköğretimini Rize’de orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul’da tamamlayan Dursun Ekşioğlu, Mütaş İnşaat, Çamlimanı Turizm ve Alice İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi.


İngiltere’de İşletme Yönetimi ve Pazarlama dalında ihtisas çalışmalarında bulunan Dursun Ekşioğlu İstanbul Harp Akademileri’nden Yedek Subaylığını İngilizce Tercüman olarak yaptı. 


Eşi Marmara Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmakta olan Ekşioğlu’nun üniversitede okuyan 2 kız çocuğu var. Ağırlıklı olarak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin (4 adet) Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği (2 dönem) ve çeşitli dönemlerde İstanbul Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeliklerinde bulundu.


Dursun Ekşioğlu, 3 Kasım 2013’teki Fenerbahçe Kongresi’nde listesinde yer aldığı Mehmet Ali Aydınlar’ın başkanı olduğu Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti’nde üye olarak yer alıyor. 


Mütevelli Heyeti

Üyeler                         Görevi

Mehmet Ali AYDINLAR   Başkan

Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN    Rektör

Seher AYDINLAR            Üye

Hasan ARAT                 Üye

Mehmet Ali BAYAR          Üye

Dursun EKŞİOĞLU           Üye

Erman ILICAK           Üye

Ali KİBAR                 Üye

Nuri TUNA                Üye

Fuat Cem UYGUN          Üye







Geri Dön