14 / 05 / 2024

Dursun Ekşioğlu Mütaş İnşaat

Dursun Ekşioğlu Mütaş İnşaat

Mütaş İnşaat, Çamlimanı Turizm ve Alice İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ekşioğlu kimdir? İşte aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi olan Dursun Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 525 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Ekşioğlu Mahallesi, 448 parselin bir kısmı, 290 ada, 50 parsel, 308 ada, 13 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğlu Ehil İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ehil İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Dursun Ekşi imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Dursun Ekşioğlu Mütaş İnşaat Haberi

Dursun Ekşioğlu Mütaş İnşaat

Dursun Ekşioğlu kimdir?

Dursun Ekşioğlu, 1953 yılı Rize doğumlu. İlköğretimini Rize’de orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul’da tamamlayan Dursun Ekşioğlu, Mütaş İnşaat, Çamlimanı Turizm ve Alice İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi.


İngiltere’de İşletme Yönetimi ve Pazarlama dalında ihtisas çalışmalarında bulunan Dursun Ekşioğlu İstanbul Harp Akademileri’nden Yedek Subaylığını İngilizce Tercüman olarak yaptı. 


Eşi Marmara Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmakta olan Ekşioğlu’nun üniversitede okuyan 2 kız çocuğu var. Ağırlıklı olarak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin (4 adet) Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği (2 dönem) ve çeşitli dönemlerde İstanbul Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeliklerinde bulundu.


Dursun Ekşioğlu, 3 Kasım 2013’teki Fenerbahçe Kongresi’nde listesinde yer aldığı Mehmet Ali Aydınlar’ın başkanı olduğu Acıbadem Üniversitesi Mütevelli...