05 / 05 / 2024

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.



Galatasaray Adası'nı yeniden eski haline getirmek ve sosyal tesis olarak üyelerin hizmetine sunmak için çalıştıklarına değinen Dursun Özbek, adada kendilerinin 1 parselleri olduğun, diğer 3 parselin Milli Emlaka ait olduğunu söyleyerek, "Göreve geldikten sonra ilk temas ettiğim yer Milli Emlak oldu. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Bir iki gün sonra Milli Emlaka ait parsellerin 30 yıllığına Galatasaray'a irtifak edilmesi için sözleşmeler hazırlanıyor. Hepinize müjdeli haberi yakında vereceğim. dedi.

Dursun Özbek ten Galatasaray Adası açıklaması!

Yaptığı açıklamada Galatasaray Adası'nın ulaşılamaz bir yer olmaktan çıktığını söyleyen Dursun Özbek, "Bu konuda büyük destek veren Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a büyük bir teşekkür gönderiyorum." dedi.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!


Geri Dön