16 / 05 / 2024

Duru Global Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Duru Global Dış Ticaret Anonim Şirketi, Öznur Arat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Çatalca'da kuruldu.




Duru Global Dış Ticaret Anonim Şirketi, Öznur Arat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Çatalca'da kuruldu.


Duru Global Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Serbest bölge mevzuatı çerçevesinde her türlü ürünü alıp satmak satış ağı kurarak ticaretini yapmak. Serbest bölge mevzuatı çerçevesinde her türlü dış ticaret işleri yapmak. Serbest bölge mevzuatı çerçevesinde inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Serbest bölge mevzuatı çerçevesinde her türlü resmi, özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslim taahhüt etmek. Şirket amacını gerçekleştirmek için, Serbest bölge mevzuatı çerçevesinde her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir,bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü hakları tesis edilebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (knowhow) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hisselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir.  


Duru Global Dış Ticaret Anonim Şirketi adres. Çatalca, İstanbul Tra.Serbest Bölgesi Fer.Sb.Mahallesi, Açelya Sokak 3.Blok D Kat: N4/İ.K.N.312 


Geri Dön