27 / 04 / 2024

Duru Otel'in sahibi Tarık Duru'ya boşanma davası!

Duru Otel'in sahibi Tarık Duru'ya boşanma davası!

Antalya'da, Duru Otel'in sahibi ve Duru şžirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Duru'nun 32 yıllık eşi Mihriban Duru, boşanma davası açtı ve 15 milyon TL tazminat talep etti. 40 bin TL de nafaka talep etti...



Antalya'da, Duru Otel'in sahibi ve Duru şžirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Duru'nun 32 yıllık eşi Mihriban Duru, boşanma davası açtı ve 15 milyon TL tazminat talep etti.

'BAşžKA KADINLARLA ALDATTI'
Uzun süre eşinin şirketinde hukuk servisinde çalışan Duru'nun eşi Mihriban Duru'nun mutluluğu kısa bir süre önce bozuldu. çünkü iddiaya göre Tarık Duru, eşi ve çocuklarıyla ilgilenmiyordu. Eşinin kendisini başka kadınlarla aldattığını, kendisine fiziksel ve sözlü şiddet uyguladığını öne süren Mihriban Duru, İstanbul Aile Mahkemesi'ne üç avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı. İş adamı olan eşinin trilyonluk mal varlığının sahibi olduğunu belirten Duru, malların üzerine, 'başka şahısların üzerine geçirilmemesi amacıyla' tedbir konulmasını istedi. Mihriban Duru ayrıca 10 milyon TL maddi, 5 milyon TL de manevi olmak üzere toplam 15 milyon liralık tazminat ve 40 bin lira da nafaka talep etti.

'BENİM SAYEMDE ZENGİN OLDU'
Hiçbir gelirinin olmadığına dikkat çeken Duru, 'Antalya'da yaşayan eşim, servetinin tümünü benim sayemde yaptı. Ben destek verdim' dedi. Mihriban Duru'nun iddialarına eşi Tarık Duru'nun cevap dilekçesi vermesi bekleniyor.
Takvim


Geri Dön