29 / 04 / 2024

Duyan koştu! Tarım Kredi marketlerde rekor satış gerçekleşti! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç...

Duyan koştu! Tarım Kredi marketlerde rekor satış gerçekleşti! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifleri'nde başlatılan indirimli satış kampanyası 81 ilde büyük ilgi gördü.



Kampanya kapsamında ülke genelinde 48 milyondan fazla ürün satışı yapılarak bu anlamda bir rekor kırıldı. Tüketici en çok tercih ettiği ürün ise ayçiçek yağı oldu. İşte detaylar...

SATIŞLARDA REKOR KIRILDI!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan indirimli satış kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında yurt genelinde 48 milyondan fazla ürün satıldığı öğrenildi. Bu rakam bir rekor olarak kayıtlara geçti. Tüketicinin en çok satın aldığı ürün ise ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağı son olarak Tarım Kredi marketlerinde 5 litresi 135 Türk Lirası'ndan satılmıştı.

30'U AŞKIN TEMEL TÜKETİM ÜRÜNÜNE İNDİRİM YAPILDI!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin başlattığı indirimli ürün satışı kampanyası 81 ilde büyük ilgi görüyor. İndirimin başladığı 15 Ağustos'tan günümüze kadar 48 milyon 300 bin adet ürün satılarak bir rekora imza atıldı. Ayrıca tüketiciye 30'u aşkın temel tüketim ürününü uygun fiyata alma imkanı sunulmuş oldu. Marketlerdeki yoğunluk ise kampanyanın başladığı ilk zamanlardan bugüne kadar devam ediyor. 


Geri Dön