26 / 05 / 2024

Düzce katlı otopark ihalesini YEYPAŞ şirketi kazandı!

Düzce katlı otopark ihalesini YEYPAŞ şirketi kazandı!

Düzce’deki Katlı Otopark ve Erguvan tesislerinin işletmeciliğini yapan belediyenin şirketi YEYPAŞ düzenlenen ihale sonucu yeni dönemde de işletme hakkını elde etti



Hizmete açıldıkları günden bu yana belediye bünyesindeki YEYPAŞ şirketi tarafından işletilen ‘Düzce Belediyesi Katlı Otopark’ ile ‘ Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri’ için yasa gereği yeni dönem işletme hakkına yönelik ihale açıldı. İhale sonucunda her iki tesisin işletme hakkını YEYPAŞ kazandı. Katlı otopark ile sosyal tesislerin hizmet açısından önemine değinen YEYPAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen, “Bu iki gözde tesisimizde hizmet kalitesine çok önem veriyoruz. Yeni dönem için bu kaliteyi daha da yukarı çıkaracağız" dedi.


YEYPAŞ’ın belediye şirketi olduğunu hatırlatan Genel Müdür Kenan Gökmen, şirketlere bağlı birimlerde, belediye tarafından belirlenmiş programın uygulandığını ifade etti. Bu nedenle, tüm hizmet programlarında halkın çıkarlarının esas alındığını vurgulayan Gökmen "Şirket olarak belediye bünyesinde hizmet veriyoruz. Dolayısıyla hizmetlerin gerçekleşmesinde temel çıkış noktası belediye tarafından belirlenmiş program dahilinde çalışılmasıdır. Bu nedenle halkın çıkarları her türlü ticari hesabın üstündedir. Burada önemli olan halka yönelik hizmetlerde kalitenin esas alınmasıdır" dedi.

Katlı otoparkın, Düzce’de park sıkıntısında önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini, sosyal tesisin ise, sosyal ihtiyaçların giderilmesinde bir eksikliği ortadan kaldırdığına değinen Kenan Gökmen bu konuda da şu görüşlere yer verdi “Katlı otopark 300 araç kapasiteli olarak çalışmaktadır. Kapalı mekanda, güvenli ve ucuz hizmet veriliyor. Erguvan sosyal tesislerimiz ise ailelerimizin, vatandaşlarımızın rahatça oturabileceği, misafirlerini ağırlayabileceği, leziz ve ucuz yemek yiyebileceği, her türlü törenlerin, toplantıların yapılabileceği modern bir tesistir. Bunlar, Düzce belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışı ile getirdiği hizmetlerdir."

YEYPAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen, yeni dönemde de bu anlayış ile hizmet verileceğini belirtti.


Hürriyet


Geri Dön