04 / 05 / 2024

e-Devletinizi hemen kontrol edin! Maaşınız kesilebilir!

e-Devletinizi hemen kontrol edin! Maaşınız kesilebilir!

SGK sahte sigorta bildirimlerini denetlemeye devam ediyor; maaşınız kesilebilir ve sigorta ödemlerinde geriye dönük ödeme istenebilir...



DENETİM OLUMSUZ SONUÇLANIRSA

Bu harfler varsa iş yeri hakkında denetim yapılıyor. Denetimin olumsuz olarak sonuçlanması halinde maaşınızı kaybediyorsunuz ve bunun dışında sizlere daha önce de verilen ödemeler de geri talep ediliyor.

e-Devletinizi hemen kontrol edin! Maaşınız kesilebilir!

E-DEVLETTEN MAAŞ BORDROSU NASIL ALINIR?

e-Devlet üzerinden bordronuza bakmak için; sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.

5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

Ankara’da servis ücretleri belli oldu! Ankara’da servis ücretleri ne kadar 2022

Devletten fatura desteği! Formu doldurana 1.366 TL veriliyor!

Emekliler promosyon için bankalarını nasıl seçecek? Emekli promosyonlarında son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön