04 / 07 / 2024

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcileri, Anneler Günü için yapılan internet alışverişlerinin E-ticaret sektörüne de olumlu yansımasını bekliyor.



30 milyar TL'nin üzerinde hacim bekleniyor

Yine aktarılan detaylara göre, Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Emre Ekmekçi de sektörün Anneler Günü kampanyalarının uygulandığı dönemde 30 milyar TL'nin üzerinde hacim beklediğini dile getirdi.

İnternet üzerinden yapılan alışveriş alışkanlığının büyümeyi sürdürdüğünü kaydeden Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Emre Ekmekçi, Anneler Günü kapsamında en çok satılan ürünlere ilişkin olarak yaptıkları açıklamada hediye kategorilerine baktığımızda küçük ev aletleri, cep telefonu ve tablet gibi teknoloji ürünleri, kozmetik, giyim, ayakkabı, çanta ve mücevherat ürünlerinin öne çıktığını gördüklerini söyledi.

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü nden beklentisi yüksek!

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkanı Emre Ekmekçi açıklamasında Anneler Günü alışverişinin diğer özel günlerde olduğu gibi iki hafta önceden başladığını kaydederek, 
"Tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin etkisinde geçirdiğimiz Anneler Günü'nden sonra bu sene debu özel günü şubat ayı yaşadığımız deprem felaketinin gölgesinde karşılıyoruz. Aynı zamanda bu sene Anneler Günü, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler ile aynı güne denk geliyor. Herkes için en kutsal kişileri olan annelerimize özel bugün için bir taraftan alışverişler de yapılıyor. Anneler Günü kapsamındaki alışverişlerin e-ticaret verilerine olumlu katkı sağlamasını bekliyoruz." dedi.

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'dan Anneler Günü'ne özel hediye çeki fırsatı! 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Çocuklu annelere 1300 TL yardım! Ödemeleri PTT yapacak! 1, 2, 3 çocuklu anneler elinizi çabuk tutun!


Geri Dön