02 / 05 / 2024

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcileri, Anneler Günü için yapılan internet alışverişlerinin E-ticaret sektörüne de olumlu yansımasını bekliyor.



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı değerlendirmede, 2023 yılının e-ticaret hareketliliğinin yaşanacağı en önemli dönemlerden biri olabileceğini dile getirdi.

Verilen detaylara göre, işletmelerin söz konusu günde iyi bir kampanya ile yüksek satışlar elde edebileceğini kaydeden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, markaların bu güne özel indirimler yapması ve site içinde kullanıcıları yönlendirecek özellikler sunması gerektiğini kaydetti.

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü nden beklentisi yüksek!

Yine verilen bilgilere göre, geçen sene Anneler Günü'nde yapılan internet alışverişlerinde kuyumculuk sektörünün yüksek satışlar gerçekleştirdiğini, aksesuar kategorisindeki takı, bileklik, kolye gibi ürünlerin de ciddi bir satış oranı olduğunu kaydeden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, "Bu sene yükselen altın ve gümüş fiyatları sebebiyle kullanıcılar, daha çok aksesuar kategorilerine yönelmeye başladı. Yine küçük ev aletleri Anneler Günü'nde en çok tercih edilen ürün gruplarından biri." diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) E-Ticaret Meclis Üyesi Özkara, Anneler Günü'nde telefon satışlarının artmasını ve elektronik kategorisinde hareketlenme beklediklerini de dile getirerek, bu sene sepet tutarını 1270 lira civarında öngördüklerini söyledi.


Geri Dön