27 / 04 / 2024

Eagle Residence Kartal projesi 2 bin 600 liradan satışa çıkarıldı!

Eagle Residence Kartal projesi 2 bin 600 liradan satışa çıkarıldı!

İzmir Çeşme ve İstanbul Çengelköy'de devam eden projelerin ardından Kartal'da Selimoğlu Group tarafından yapımına başlanılan Kartal'ın en yeni projesi Residence Eagle metrekaresi 2 bin 600 liradan satışa çıktı.



İstanbul Fikirtepe'deki 100 dönümlük sanayi alanında Vartaş Yapı ile Türkiye'nin en büyük iş merkezini hayata geçireceklerini anlatan Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, "Ancak bölgede imar sorununda yetkinin Çevre Bakanlığı'ndan istanbul Büyükşehir Belediyesi'ne geçtiğini duyduk, imar konusunun daha süratli şekilde çözülmesini, hemen işimize başlamayı umut ediyoruz" diye konuştu. 


Selimoğlu Group tarafından yapımına başlanılan Kartal'ın en yeni projesi Residence Eagle metrekaresi 2 bin 600 liradan satışa çıktı. 17 bin 365 metrekarelik alanda 15 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek projede, genişlikleri 52 ile 130 metrekare arasında bulunan 134 konut ve 10 ticari ünite yer alacak. Projede teslimler ise Haziran 2015'te yapılacak.  İzmir  Çeşme ve İstanbul Çengelköy'de devam eden projelerin ardından Kartal'da Residence Eagle projesine başladıklarını anlatan Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, siyaset ve ekonomide çalkantılı dönemde tutarı 300 milyon doları bulan projelerin lansmanına çıkmaları hakkında "Sadece inşaat işimize yoğunlaşmış şekilde yolumuza devam ediyoruz" dedi. 


Habertürk


Geri Dön