15 / 05 / 2024

Easy Stone'tan ilk taş sıva kaplama!

Easy Stone'tan ilk taş sıva kaplama!

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor..



Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor. Eski ve yeni bütün bina yüzeylerinde kullanıma uygun olan taş sıva, taşın toza dönüştürülmesi ile elde ediliyor. Toz halindeki bu ürüne su karıştırarak sıva halinde uygulaması yapılıyor. Bir kesici alet ile birçok model tasarlamak ise mümkün. 

Yapı Fuarı'na katılacak Yerli ve yabancı pazara taş sıvayı tanıtmak ve kazandırmak adına 21-25 Nisan 2015 tarihinde Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Yapı Fuarı'na katılım sağlayacak olan Easy Stone Türkiye, fuar hazırlıklarını tamamladı. Yoğun ilgi görecek olan fuarın yeni pazarlar ve bayilik talepleri için olumlu geçmesi planlanıyor. Easy Stone Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü Ayşe Niksarlı, Yapı Fuarı'nın ürünü tanıtmak ve daha geniş kitlelere ulaştırmak için önemli bir adım olduğunu ve 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek olan  Ankara  ve izmir fuarlarında da yer alacaklarını belirtti. 


Posta


Geri Dön