18 / 05 / 2024

Easy Stone

Easy Stone

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor..

Toz–Taş Yapı, Easy Stone'u yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Toz –Taş Yapı tarafından Almanya’ dan ülkemize ve inşaat sektörüne kazandırılan Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

A101'de yarın birçok üründe indirim var! Yarın A101'de Easy Connect 8 Parça Tencere Seti 1.999 TL...

A101 9 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Yarın A101 markete beyaz eşyadan, televizyona, airfryerdan, hamur yoğurma makinesine kadar seçili ürünlerde indirimler raflarda yerlerini alıyor. 

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Fiat Egea'dan Eylül müjdesi! Egea Sedan Easy modeline yaklaşık 39 bin TL indirim yaptı! İşte güncel fiyat listesi

Zamlarla gündemden düşmeyen otomobil fiyatlarına Fiat Egea'dan indirim müjdesi geldi. Dev firma Egea Sedan Easy'na 39 bin TL birden indirim yaptı.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, sahip olduğu programlar, home connect teknolojisi ve Easy Start özelliği ile merak konusu oluyor. Peki bulaşık makinesinin diğer özellikleri neler?

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Tefal’in az yağla çıtır çıtır kızartan fritözü kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Et, balık, patates kızartmasını az yağ miktarıyla pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son dönemde en popüler mutfak pişirme gereçlerinin başında geliyor.  Tüketicinin çok tercih ettiği markalardan Tefal’in çıkardığı Easy Fry & Grill Az Yağlı Fritöz,  yiyecekleri çıtır çıtır ve çok daha hızl

Fiat Egea’nın Easy, Urban ve Lounge modellerinde büyük indirim! 2 Şubat’ta son eriyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea, 2 Şubat tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu sevilen otomobilin Easy, Urban ve Lounge modellerinde hangi versiyonu bakın kaç paraya satılıyor?

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Easy Stone Haberi

Easy Stone

Almanya'dan Türkiye'ye getirilen Easy Stone inşaat sektörüne yeni bir çözüm sunarak bugüne kadar üretilmiş ilk taş sıva kaplamasını yaygınlaştırmayı hedefliyor. Eski ve yeni bütün bina yüzeylerinde kullanıma uygun olan taş sıva, taşın toza dönüştürülmesi ile elde ediliyor. Toz halindeki bu ürüne su karıştırarak sıva halinde uygulaması yapılıyor. Bir kesici alet ile birçok model tasarlamak ise mümkün. 

Yapı Fuarı'na katılacak Yerli ve yabancı pazara taş sıvayı tanıtmak ve kazandırmak adına 21-25 Nisan 2015 tarihinde Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Yapı Fuarı'na katılım sağlayacak olan Easy Stone Türkiye, fuar hazırlıklarını tamamladı. Yoğun ilgi görecek olan fuarın yeni pazarlar ve bayilik talepleri için olumlu geçmesi planlanıyor. Easy Stone Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü Ayşe Niksarlı, Yapı Fuarı'nın ürünü tanıtmak ve daha geniş kitlelere ulaştırmak...