29 / 04 / 2024

ECA Serel Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

ECA Serel Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılıyor!

Seramik, Banyo ve Mutfak sektörünün kalbinin attığı, yeniliklerin sergilendiği, çok sayıda farklı ürün segmentinin aynı çatı altında buluştuğu Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bu sene 24. kez kapılarını sektör temsilcilerine açıyor



Seramik, Banyo ve Mutfak sektörünün kalbinin attığı, yeniliklerin sergilendiği, çok sayıda farklı ürün segmentinin aynı çatı altında buluştuğu Unıcera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bu sene 24. kez kapılarını sektör temsilcilerine açıyor. Fuar, 14 Mart 2012 Çarşamba ve 18 Mart Pazar tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

E.C.A. SEREL, Akdeniz kültüründen esinlendiği Amphora Serisi’nden modüler sistemi ile dilediğiniz ürün grubunu birbiri ile birleştirme özgürlüğü tanıyan SEREL Amadis Serisi’ne farklı ürün grupları ile yer alıyor.

Dijital dünyanın sonsuzluğuna ilk adım sayılan E.C.A. Electra Serisi’nden yalın çizgisi ile maksimum su ve enerji tasarrufu sağlayan E.C.A. Mina Serisi’ne, kübik ve organik formların birleşmesinden doğan organik E.C.A. Neva Serisi’nden sade çizgisi ile dikkat çeken çevreci ve trend ürünü E.C.A. Novita Serisi’ne kadar geniş yelpazedeki ürün çeşidi ile fuar alanında sizleri bekliyor.

E.C.A. SEREL ürünleri ile ilgili detaylı bilgileri, 2. Salon, 206. standda yer alacak E.C.A. SEREL fuar alanından edinebilirsiniz. E.C.A. SEREL standında aynı zamanda çevre ile dost ve doğayı destekleyen geri dönüşüm özelliğine sahip kutuları görebilirsiniz. E.C.A. armatürlerini sizlere ulaştıran bu kutular sayesinde yılda ortalama 4500 ağaç hala oksijen üretmeye devam edebiliyor.

YER:  Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul
TARİH:  14 Mart 2012 Çarşamba – 18 Mart 2012 Pazar

SEREL Amadis Serisi
SEREL AMADİS serisi modüler sistemi, istenilen klozeti istenilen rezervuar bloğu ile birleştirilebilme imkanı sunuyor. Beğendiğiniz klozet modelini daha farklı bir rezervuar bloğu ile kombinleyebilir, belirli modellere bağlı kalmadan tuvalet takımınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

E.C.A. SEREL Amphora Serisi
E.C.A. SEREL Amphora, çömlekçi çarkından günümüz banyolarına uzanan bir hikâyeden esinleniyor. Geçmişten aldığı ilhamı SEREL teknolojisi ile birleştiren marka, doğaya ve insana saygılı yaklaşımı ile farklılaşan bir ürün grubu sunuyor.
Amphora klozet 4.5 litre ile tam yıkama gerçekleştirerek %25 su tasarrufu sağlıyor. Amphora klozet kapağı tak çıkar özelliğinin yanında yavaş kapanma özelliğiyle kullanım konforunu maksimuma çıkarıyor. Seri’nin içinde var olan bide ile kişisel temizlik ve hijyen ön plana alınıyor. Kullanım kolaylığı sağlayan Amphora ürünleri, “asma ürünler montaj adaptör grubu” ile kolay montaj imkanı sunuyor. Lavabo, klozet, bide ve pisuardan oluşan SEREL Amphora serisi Clean + ve Hygiene + özelliği taşıyor. Yani kir tutmuyor, kolay temizleniyor ve hijyeni maksimuma çıkarıyor. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren sıcak su özellikli ve klozet üstüne takılabilen klozet bataryası, %70 su tasarrufu sağlayan serbest akışlı lavabo bataryası, ayrıca aynı gruba ait bide bataryası ve radar kontrollü pisuar yönlendiricisiyle yepyeni Amphora Serisi müşterilere sunulmaktadır.Kısacası, SEREL Amphora Serisi; sadece seramik ürünleriyle değil, günümüz ihtiyaçlarına uygun özellikleri ve özgün, sade çizgiler taşıyan aksesuarlarıyla da banyolara yepyeni bir renk ve anlayış getiriyor.

E.C.A. Electra Serisi
Trend ve hightech bir görünüm sunan E.C.A. Electra Serisi, dijital dünyanın sonsuzluğuna atılan ilk adımı simgeliyor.
Alışıla gelmiş formların dışında, tüm mekanik ürünlerin dijital olma öngörüsü ile tasarlanmış Electra Serisi, keskin hatlarının ön köşelerde yuvarlak forma kavuşmasıyla elmas parıltıları oluşturuyor. 2 adet lavabo bataryası, 2 adet ankastre lavabo bataryası, eviye bataryası ve ankastre banyo bataryası ürünleri ile E.C.A. yeni nesil kullanıcı kitlesi için yepyeni bir deneyim sunuyor.

E.C.A. Mina Serisi
Sade çizgisi ile dikkat çeken Mina Serisi, dairesel ve köşeli formların harmanlanması ile tasarıma farklı bir boyut kazandırıyor.
Yeşil binalara avantaj kazandıran enerji tasarruf sistemi, Mina Serisi’nin çevreci özelliği ile dikkat çekmesini sağlıyor. Normal mix bataryayı açtığınızda su karışık olarak akar ve kombiyi tetikler. Elimizin yıkaması bitene kadar  suyun ısındığını hissetmeyebiliriz fakat bu enerji israfına yol açar. E.C.A olarak biz MİNA serimizi tasarlarken doğal kaynakları korumanın farkındalığı ile ürünümüzün soğukta açılmasını öngördük ve bu şekilde tasarladık, Banyo bataryası, duş bataryası, lavabo bataryası ve eviye bataryası barındıran E.C.A. Mina Serisi her ortama uyan çizgileri ile sizleri bekliyor.

E.C.A. Neva Serisi
Yeni nesil teknolojik tasarım trendlerinin armatür sektörüne yansıtılması fikri ile ortaya çıkan E.C.A. Neva Serisi, çevreci olma özelliği ile dikkat çekiyor. Kullandığı kartuş ile daha az su tüketen Neva Serisi, keskin hatların organik hatlarla birleşmesinden doğuyor.
Lavabo bataryası, banyo bataryası, yüksek tip lavabo bataryası ve ankastre lavabo bataryası seçenekleri ile yer alıyor.

E.C.A. Novita Serisi
Tasarımda sağlamlığı yansıtan dikdörtgenlik ve estetiği ifade eden yuvarlak kesitlerin birleşmesi ile yaratılan ve kullandığı joystick kartuş ile daha az su tüketen E.C.A. Novita Serisi, detaydan arındırılmış tarzı ile sadeliği isteyenlerin tercihi oluyor.
Lavabo bataryası, ankastre banyo bataryası, yüksek tip lavabo bataryası ve ankastre lavabo bataryası seçenekleri ile yer alıyor.

 


Geri Dön