27 / 04 / 2024

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?



Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB)  faiz kararı yarın açıklanacak. ECB'nin ekim toplantısında sıkı bir şekilde beklemede kalabileceği ve toplantının tonunun genel olarak tarafsız olabileceği belirtildi. Kritik faiz kararına son bir gün kala euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kuru kaç lira? Euro bugüün yükseldi mi, düştü mü? 25 Ekim euro alış satış fiyatı.

ECB FAİZ KARARI ÖNCESİ EURO NE KADAR OLDU? BUGÜN EURO/TL KAÇ LİRA? 25 EKİM EURO/TL KURU

25 Ekim Çarşamba euro/TL kuru son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Kritik faiz kararı öncesi euro rekor denemelerine devam ediyor. Dün 30 TL sınırını geçen Euro/TL kuru bugün  29,70 liradan alınıp, 29,78 liradan satışa sunuluyor. Euro/TL kuru bugün yüzde 0,15 düşüşe geçti.

Euro dolar paritesi bugün  yüzde 0,04 yükselişle 1,0587 seviyesinde değerleniyor.

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

ECB FAİZ KARARI NE OLUR? ECB FAİZ BEKLENTİSİ NE YÖNDE!

ING Group başekonomisti Peter Vanden Houte, ECB'nin eylül toplantısından sonraki ekim toplantısında herhangi bir politika eylemi olmadan bir ara toplantı olacağına dair açık işaretler verdiğini belirtti.

Berenberg ekonomisti Salomon Fiedler de ECB'nin muhtemelen bu faiz artırım döngüsünün sonuna ulaşmış durumda olduğunu fakat ECB'nin 2024'ün sonlarına doğru faiz indirimlerine gidebileceğini söyledi.

EURO/TL KURU YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ? SON DAKİKA EURO TAHMİNİ...

Danske Bank Research Stratejisti Mohamad Al-Saraf yayınladığı yatırımcı notunda düşen hazine getirileri nedeni ile ABD dolarının bir ayın en düşük seviyelerine gerilediğini belirterek euro kurunun yakın vadede zayıf dolar karşısında kazançlarını artırabileceğinin altını çizdi. 

Euro/dolar paritesi bugün 1,0695 ile son bir ayın en yüksek seviyesine çıkarken, dolar endeksi 105,3720 ile bir ayın en düşük seviyesini gördü.

Altını olanlar dikkat! Bu rakamları görenler havalara uçacak! 25 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar için korkutan açıklama! Acı reçete o tarihte kesilecek! Ünlü ekonomist olacakları peş peşe açıkladı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön