01 / 10 / 2024

ECE Türkiye, gayrimenkul ve inşaat şirketi kurdu!

ECE Türkiye, gayrimenkul ve inşaat şirketi kurdu!

ECE Türkiye, kurduğu Marmarapark Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme AŞ ile Türkiye'deki alışveriş merkezi ve gayrimenkul projeleri geliştirecek. Şirketin genel merkezi Tophane'de bulunuyor...




ECE Türkiye, kurduğu Marmarapark Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme AŞ ile Türkiye'deki alışveriş merkezi ve gayrimenkul projeleri geliştirecek.
Ece Türkiye, yönetim kurulu üyeleri arasında genel müdürü Andreas Hohlmann ve genel müdür yardımcısı Nuri Şapkacı’nın bulunduğu Marmarapark Gayrimenkul’ü Defterdar Yokuşu N 3 Zemin Kat Tophane adresinde kurarak İTO ve şirket ana sözleşmesinin kaydını 12 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirdi. Sermayeni 50 bin TL olarak kayıtlara işleten Marmarapark Gayrimenkul İnşaat, ticari faaliyet olarak gayrimenkul hizmetleri sunacak. Kendine ait veya kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesi veya işletilmesini yapacak olan Marmarapark Gayrimenkul, şirkte ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de yerine getirecek.
Marmarapark Gayrimenkul İnşaat’ın yönetim kurulu başkanlığını Thomas Finne üstlenirken Henning Eggers başkan yardımcısı, Andreas Michael Hahlmann ve Thomas Armbrust’ta  yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Yönetimdeki tek Türk olarak bulunan Nuri Şapkacı’da üye olarak yönetimde yer alacak.

ECE Türkiye:
ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş., Ekim 2000’de İstanbul’da kuruldu. Şirket, ECE Grubu ve General Growth Properties Inc. (GGP) ortakliğındaTürkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi yatırım projelerinin geliştirilmesi, planlanması, inşaatı, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet veriyor. ECE Türkiye’de bugün 200’den fazla uzman yaklaşık 300.000 m² perakende satış alanı ile İstanbul’da Metrocity, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Maltepe Park, Ankara’da ANKAmall, Antalya’da Antalya Migros Alışveriş Merkezi ve Eskişehir’de Espark Alışveriş Merkezi’ni yönetiyor. ECE Türkiye’nin 100.000 m² kiralanabilir alanla İstanbul’daki yeni yatırım projesi Marmarapark, Antalya Lara’da kiralaması süren Terra City Alışveriş Merkezi ile Türkiye’nin değişik şehirlerinde yatırım aşamasında veya inşaatı süren projeleri de mevcut.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön