30 / 09 / 2024

Eczacıbaşı Hijyen Projesi, Kars'a kadar uzandı!

Eczacıbaşı Hijyen Projesi, Kars'a kadar uzandı!

ECZACIBAŞI Topluluğu'nun Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürüttüğü "Eczacıbaşı Hijyen Projesi'' kapsamında, Kars Arpaçay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndaki çalışmalar tamamlandı




ECZACIBAŞI Topluluğu'nun yatılı ilköğretim bölge okullarının fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürüttüğü "Eczacıbaşı Hijyen Projesi'' kapsamında, Kars Arpaçay Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndaki çalışmalar tamamlandı. Okulun tesisat altyapısının MEB tarafından onarılmasının ardından yatakhane ve derslik bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam 775 metrekarelik alan, VitrA ve Artema ürünleriyle yenilendi. Okula bilgisayar odası açıldı.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Eczacıbaşı 30 YİBO’yu ‘hijyen’e kavuşturuyor

ECZACIBAŞI Topluluğu bünyesindeki eğitim gönüllülerinin girişimi ile başlatılan Yatılı İlköğretim Bölge Okulları’nın (YİBO) fiziki şartlarının iyileştirilmesi projesinde 11’inci okulunu ‘hijyene’ kavuşturdu. Proje kapsamında Artvin, Karaman, Mardin, Çorum ve Sivas’ta da çalışmalarını sürdüren Eczacıbaşı, 2015 sonuna kadar 5 milyon TL’lik bütçe ile ihtiyaç sahibi 30 YİBO’ya ulaşmayı planlıyor. Firma, hijyen projesi kapsamında, Kars Arpaçay YİBO’da yemekhane ve temizlik alanlarını kapsayan toplam 775 metrekarelik alan Vitra ve Artema’nin ürünleri ile yeniledi. Eczacıbaşı Holding CEO’su Dr. Erdal Karamercan, “Çocuklarımıza hak ettikleri duygusal ve fizksel ortamları sunmak onlara eğitim vermek öncelikli sorumluluğumuz” dedi.
Hürriyet


Geri Dön