02 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri sermayesini artıracak

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri sermayesini artıracak

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, 12 milyon 830 bin TL'si bedelli nakit artırımından karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu



Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, 12 milyon 830 bin TL'si bedelli nakit artırımından karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş 6 milyon 440 bin TL'si temettüden karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için SPK'dan onay istedi. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, 12 milyon 830 bin TL'si bedelli nakit artırımından, Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş de 5 milyon 160 bin TL'si temettüden karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Yozgat Kraft Torba Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bedelsiz iç kaynaklardan karşılanmak üzere hisse senedi ihracı SPK tarafından kayda alınırken, Tefken Holding A.Ş'nin 73 milyon 225 bin TL'si temettüden, Ray Sigorta A.Ş'nin de 20 milyon 20 bin TL'si bedelli nakit artırımından karşılanmak üzere hisse senedi ihracı onaylandı.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş Garantili Şemsiye Fonu'nun 1 milyar TL, Türkiye Garanti Bankası A.Ş Koruma Amaçlı Şemsiye Fonu'nun 1 milyar TL, Türkiye Garanti Bankası A.Ş Garantili Şemsiye Fonu'nun 1 milyar TL'lik Fon payı ihracı da kayda alındı.


Geri Dön