01 / 05 / 2024

Eda Taşpınar, B House ile otel dekorasyonunu sevdi!

Eda Taşpınar, B House ile otel dekorasyonunu sevdi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısında Eda Taşpınar 'ın dekore ettiği Alaçatı B House Boutique Hotel 'i tanıttı.  Eda Taşpınar, ' “Bu aynı zamanda ilk otel dekorasyonu tecrübem oldu. İkincisi için sabırsızlanmaya başladım şimdiden ” diyor...



Taşpınar, projenin oluşumunu söyle anlattı: “Aslında böyle bir yere sahip olmak Bora 'nın yıllardır hep hayaliydi. Bu arsayı yatırım amaçlı almış zamanında. Ailesi ve ben, burayı gece gündüz demeden çalışarak, gördüğünüz bu haliyle hediye ettik ona. ” Dekorasyon aşamasında sevgilisinin annesi Sinem, babası Celal Kozanoğlu ve kendi dedesi heykeltıraş Engin Yontunç 'tan yardım alan ‘ikoncan ', “Onlarsız burası sekiz ay gibi bir sürede asla bitemezdi ” dedi.

çıkış noktasının ev sıcaklığı veren bir mekan yaratmak olduğunu söyleyen Taşpınar, “Büyük otellerde kalmayı ikimiz de sevmeyiz. Bize kendimizi özel hissettiren mekanları tercih ederiz. Size isminizle hitap eden, daha ilk günden yumurtayı nasıl istediğinizi bilenler yok mu İşte onlardan olalım dedik ” diyerek hizmet felsefelerini anlattı. Taşpınar, bu işi kıyafet tasarlamaktan daha çok sevdiğini de itiraf etti: “Bu aynı zamanda ilk otel dekorasyonu tecrübem oldu. çok keyif aldım ve o kadar çok şey öğrendim ki, ikincisi için sabırsızlanmaya başladım şimdiden. ”


Geri Dön