28 / 04 / 2024

Ede Tower projesinde babalar gününe özel kampanya!

Ede Tower projesinde babalar gününe özel kampanya!

Ede Tower projesi , 15 Hazirandaki babalar gününde de uygun ödeme koşulları ile babaları, tatil hediyesiyle de okulların tatile girmesiyle tatil planı yapmaya başlayan çocukları sevindirecek.



Başkentin gitgide yıldızı parlayan ve en gözde lokasyonu sayılan Incek Yumrutepe'de konumlanan Ede Tovver, sunduğu ayrıcalıklarla da çok konuşuluyor. Kısa bir süre önce lansmanı yapılan ve biiyük ilgi gören Ede Tovver, 15 Hazirandaki babalar gününde de uygun ödeme koşulları ile babaları, tatil hediyesiyle de okulların tatile girmesiyle tatil planı yapmaya başlayan çocukları sevindirecek. 


Lansman sonrası gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirten proje ortaklarından Hakan Karabacak, " Bu özel lokasyona  Ankara  için önemli bir proje yapalım istedik ve farklı mimari yapıdan kullanılan malzemelere kadar büyük titizlik gösterdik. Gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti, lansmana özel fiyatlarla babalar gününde de onları mutlu etmek için yüzde 25 peşin 20 ay vade ile uygun ödeme koşulları sunuyoruz. Okulların kapanması ile tatil planı yapan çocuklarımız için de babaları rahatlatarak tatillerini biz hediye ediyoruz. Evlerini alsınlar, 3 gece 4 günlük tatil imkanını da biz hediye edelim, onlara çifte mutluluk yaşatalım diye düşündük." dedi. 


inşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu "Detaş Konut AŞ" ile 'On-Taş İnşaat" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi Ede Tovver, 3 banka ile yaptığı garantörlük anlaşması ile de sektörde güven olgusunu pekiştiriyor. İnşaatın büyük bir hızla ilerlediğini ve şu anda 25. 


kata ulaşıldığını bildiren Karabacak şunları söyledi: "Bankalar ile garantörlük anlaşması yaptık. Bu Detaş ve On-Taş'ın ne denli güçlü bir mali yapıya sahip olduklarının kanıtıdır. Ev sahibi olmak isteyen kişiler için artık maketten gösterilen lüks konutlar ve sosyal donatılar yeterli değil. Kullanılan malzeme ve işçilik, sosyal donatılar ve sunulan olanakların sürekliliği gibi kavramlar yanında güvenilirlik büyük önem taşıyor." 


Ticaret Gazetesi (İzmir) 


Telefon: 0549 451 40 50

Web: www.edetower.com



Geri Dön