13 / 05 / 2024

Ede Tower özel kampanyaları

Ede Tower özel kampanyaları

Ede Tower projesi , 15 Hazirandaki babalar gününde de uygun ödeme koşulları ile babaları, tatil hediyesiyle de okulların tatile girmesiyle tatil planı yapmaya başlayan çocukları sevindirecek.

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Toyzz Shop'tan Eylül ayına özel yüzde 30 indirim fırsatı. İşte Toyzz Shop 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Toyzz Shop Eylül ayına özel yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Çocukların vazgeçilmez adresi, anne babaların bütçede yardımcısı Toyzz Shop'un 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme şekli!

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme planına göre projede daire fiyatları 295 bin TL yerine 210 bin TL'den başlıyor. Projede Efsane Cuma'ya özel yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor...

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Kumluca'ya özel hastane geliyor!

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede inşaatı devam eden özel hastane inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Regnum Sky Tower, teslime özel kampanya!

‘Kupon’ lokasyonu, ayrıcalıklı kurgusu ve 156 metrelik yüksekliğiyle Başkent iş dünyasında yeni bir dönem başlatan Regnum Sky Tower, kapılarını açtı. Hemen teslim ofislerle iş dünyasını ‘stressiz iş’ konseptiyle tanıştıran Regnum Sky Tower, teslime özel bir de kampanya başlattı.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Ede Tower özel kampanyaları Haberi

Ede Tower özel kampanyaları

Başkentin gitgide yıldızı parlayan ve en gözde lokasyonu sayılan Incek Yumrutepe'de konumlanan Ede Tovver, sunduğu ayrıcalıklarla da çok konuşuluyor. Kısa bir süre önce lansmanı yapılan ve biiyük ilgi gören Ede Tovver, 15 Hazirandaki babalar gününde de uygun ödeme koşulları ile babaları, tatil hediyesiyle de okulların tatile girmesiyle tatil planı yapmaya başlayan çocukları sevindirecek. 


Lansman sonrası gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirten proje ortaklarından Hakan Karabacak, " Bu özel lokasyona Ankara için önemli bir proje yapalım istedik ve farklı mimari yapıdan kullanılan malzemelere kadar büyük titizlik gösterdik. Gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti, lansmana özel fiyatlarla babalar gününde de onları mutlu etmek için yüzde 25 peşin 20 ay vade ile uygun ödeme koşulları sunuyoruz. Okulların kapanması ile tatil planı yapan çocuklarımız...