27 / 04 / 2024

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.



Yalova yolunda yapılan 33 katlı, 129 metre yükseklikteki Sky Tower, Bursa’nın en yüksek iş kulesi olarak 10 bin metrekare alanda yükseliyor. Bursa’da ilk defa uygulanacak baret kazık temel sistemi ile üretilecek olan Sky Tower, yenilikçi uygulamalarıyla işinizin konforuna teknik dokunuşlar yapıyor. Özel güvenlik ağı ile planlanan sistem, ziyaretçileriniz ve sizin güvenliğinizi en yeni güvenlik sistemleri ile destekliyor. Uluslararası standartlarda yangın yönetmeliği uygulamaları ile inşa edilecek olan yapı, tam kapasite jeneratör sistemi, 24 saat çalışma opsiyonu ve heat recovery sistemi ile bağımsız iklimlendirme imkanları sunacak. Capital Bursa’daki habere göre; Sky Tower teknik ve teknolojik yaklaşımın estetik ve mimari bir abidesi olarak Bursa’nın siluetine pozitif katkı sağlayacak.

HERKESE AÇIK, KİŞİYE ÖZEL

Sky Tower, hem iş hem de sosyal yaşamı bir araya getiren bir merkez. Karakteri gereği homojen bir yaklaşım yerine açık çarşı kavramı ile tasarlanan sosyal platformu çevredeki herkesi bu keyif ve prestije davet edecek şekilde düşünülmüş. Bölgenin en büyük kamu yerleşkesine direkt geçiş sağlayan bir tasarımı var. T2 hafif raylı sisteme ve yakın çevre yoluna bağlantısı, İzmir-İstanbul otobanına yakınlığı ile ulaşmanın kolaydan basite indirgendiği bir lokasyonda konumlanıyor. Çarşı katında yer alacak yeme içme ve hizmet alanları ile bölgedeki herkesin sosyal yaşam merkezine oturacak olan iş kulesi, canlılığın başladığı nokta olmaya en büyük aday.

Sky Tower, kavram olarak zor bir bileşkeyi kolaylaştırarak sunuyor. Açık çarşı alanı ve imkanları ile bölgenin cazibe merkezi olarak herkesi buraya davet eden yapısının yanında iyi düşünülmüş elektronik güvenlik altyapısı ve yönetimi ile profesyonel alanınızı sadece size özel kılıyor. Sadece tanımlanmış elektronik kartlar ile ulaşılabilen katlar ve her bir ziyaretçiyi karşılayan lobi sistemi iş hayatınızı talep ettiğiniz mahremiyet ve güvenlikte tutmayı mümkün kılıyor. Sky Tower, mimarisindeki iddiasını işletmesinde de ortaya koyarak hem herkesin içinde olmak isteyip olabileceği hem de işi için kendi özel alanını eksiksiz bir şekilde koruyabileceği bir sistemi sunuyor.

DOĞA VE İŞ İÇ İÇE

İş yaşamının en önemli mottolarından dengenin hassasiyetini önemseyen Sky Tower, planlama aşamasıyla birlikte doğa dostu olarak tasarlanmış ve Yeşil Bina Sertifikası almayı hedeflemiş. Aynı doğal yaklaşımı iş alanları için de önemseyen yapı, çeşitli büyüklüklerde farklı ofis alanları tasarlayarak farklı ihtiyaçları karşılamayı sağlıyor. Bunun yanında tam olarak detayların fark yarattığı bir yapı olma özelliğini taşıyor. Burada sıkışık bir plaza binası değil, yüksek tavanlı ve ferah ofisler, ihtiyaçlarınız için ofis metrekaresinden çalmayan ve her ofise ayrı olarak hazırlanmış arşiv odaları ve kendi konfor anlayışınıza göre bağımsız olarak kurgulayabileceğiniz akıllı otomasyon sistemine bağlı doğal bir hava olacak.

İş yaşamında özellikle değerli olan zamanın kaybedilmemesi için yaşanabilecek aksaklıklara anında müdahale ederek sorunları giderebilecek bir teknik servisin yanı sıra, ofis alanlarının daha verimli kullanılabilmesi için ortak alanda toplantı salonları da bulunacak. Çalışma temposu ve şehir yaşamının zorluklarından dolayı fırsat bulamayanların zindelik ve sağlık için spor yapmalarını kolaylaştıracak çok yönlü egzersiz türü Cross Fit salonu ve yine zamandan tasarruf sağlayacak bir oto yıkama servisi gibi daha birçok hizmet de ayrı bir yönetim platformunda sunulacak. Ayrıca, günümüz binalarının temel gereksinimi olarak her ofis için büyüklüğüyle orantılı kapalı otopark alanı da mevcut olacak.


Web: https://skytower.com.tr/
 


Geri Dön