13 / 05 / 2024

Ede Tower bilgileri

Ede Tower bilgileri

Ede Tower projesi , 15 Hazirandaki babalar gününde de uygun ödeme koşulları ile babaları, tatil hediyesiyle de okulların tatile girmesiyle tatil planı yapmaya başlayan çocukları sevindirecek.

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Ümraniye Aze Tower iletişim bilgileri!

Toplam 75 daireye yer verilen Aze Tower projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

Nanda Yapı NND 100 Tower satılık!

Toplam 220 adet daireden meydana gelen projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. Nanda Yapı NND 100 Tower satılık daireler İstanbul Kartal'da bulunuyor.

Kartal NND 100 Tower iletişim!

Toplam 3000 metrekare rekreasyon alanı bulunan projede 220 adet daire yer alıyor. Kartal NND 100 Tower iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi.

Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri iletişim bilgileri!

Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen NND 100 Tower Evleri İstanbul Kartal'da bulunuyor. İşte Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri iletişim bilgileri...

NND 100 Tower iletişim!

Toplam 37 bin 595 metrekare alanda hayata geçirilen proje İstanbul Kartal'da inşa edilyor. NND 100 Tower iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi.

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

Ede Tower bilgileri Haberi

Ede Tower bilgileri

Başkentin gitgide yıldızı parlayan ve en gözde lokasyonu sayılan Incek Yumrutepe'de konumlanan Ede Tovver, sunduğu ayrıcalıklarla da çok konuşuluyor. Kısa bir süre önce lansmanı yapılan ve biiyük ilgi gören Ede Tovver, 15 Hazirandaki babalar gününde de uygun ödeme koşulları ile babaları, tatil hediyesiyle de okulların tatile girmesiyle tatil planı yapmaya başlayan çocukları sevindirecek. 


Lansman sonrası gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirten proje ortaklarından Hakan Karabacak, " Bu özel lokasyona Ankara için önemli bir proje yapalım istedik ve farklı mimari yapıdan kullanılan malzemelere kadar büyük titizlik gösterdik. Gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti, lansmana özel fiyatlarla babalar gününde de onları mutlu etmek için yüzde 25 peşin 20 ay vade ile uygun ödeme koşulları sunuyoruz. Okulların kapanması ile tatil planı yapan çocuklarımız...