30 / 04 / 2024

EdeTower'da lansman 4 Mayıs'ta yapılacak!

EdeTower'da lansman 4 Mayıs'ta yapılacak!

ANKARA'NIN yeni çekim merkezlerinden İncek'te, sosyal tesisleri ve muhteşem Mogan manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle dikkat çeken Ede Tovver'ın lansmanı, 4 Mayıs Pazar günü yapılacak.



İnşaat sektörünün 2 güçlü kuruluşu Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat Ltd şirketini bir araya getiren 35 katlı proje hızla ilerliyor. Proje ortaklarından Hakan Karabacak, "Lansman hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Projemizi Ankaralılarla buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Çok özel bir lokasyonda, çok özel konutlar inşa ediyoruz. İnşaatın her aşamasında, her ayrıntısında en kaliteli ürünü kullanmaya özen gösteriyoruz. Birinci sınıf, birinci kalite gibi ucu açık ifadeler yerine kullanılan her ürünün modeline, markasına satış sözleşmesinde tüm ayrıntılarıyla yer veriyoruz" dedi. 

121 rezidans bulunuyor TED Ankara'ya, diğer kolejlere, üniversitelere ve kamu kurumlarına yakınlığı ile ayrıcalıklı bir konuma sahip Ede Tovver'da soyunma odası dahi bulunan 1+1'lerin dışında tamamı Mogan Gölü manzaralı 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1'den oluşan 121 rezidans dairesi yer alıyor. 2013 yılının Temmuz ayında temeli atılan Ede Tower'da, rezidansların anahtar teslimlerinin 2015 yılının kasım ayında yapılması planlanıyor. 


Sabah Ankara 


Geri Dön