28 / 04 / 2024

Edit Lakeside Villaları'nda metrekaresi 1500 dolara!

Edit Lakeside Villaları'nda metrekaresi 1500 dolara!

Edit Yapı'nın Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirdiği Edit Lakeside Villaları'nda metrekare birim fiyatı 1500 dolardan başlıyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor...



Projenin adı:
Edit Lakeside Villaları

Yapımcı şirket:
Edit Yapı

Projenin lokasyonu (bulunduğu yer):
Ankara Gölbaşı / Mogan Gölü

Toplam arsa alanı
45 bin metrekare

Toplam inşaat alanı:
30 bin metrekare

İnşaata ne zaman başlandı
2008

Ne zaman bitirilecek
11 villadan oluşan ilk etap tamamlandı.

Konut sayısı:
Toplam 46

En düşük ve en yüksek metrekareler ve tipleri:
550 ve 700 metrekarelik müstakil villalar

En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı:
Fiyatlar bire bir görüşmelerde açıklanmaktadır.

şžimdiye kadar satılan konut sayısı:
5 adet

İstenen minimum peşinat:
Ödeme planları, kişinin tercihlerine göre belirlenmektedir.

En düşük taksit:
Ödeme planları, kişinin tercihlerine göre belirlenmektedir.

Metrekare ortalama satış fiyatı:
1500 $

Projenin özellikleri:
Ankara 'nın karmaşasını hissettirmeyecek gerçek villa yaşantısı; eşsiz göl manzarası, tertemiz havası, yüksek nitelikli malzeme, işçilik ve mimariyle Edit Lakeside 'da hayat buluyor. Toplam 46 villadan oluşacak projenin ilk etabında 11 villa mevcut. Her villa, hem kendine ait ferah bahçeler içinde konumlanmış, hem de ortak alanlara sahip. Bağımsız girişi olan villalarda, 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa, hizmetli odası, çamaşır odası yer alıyor. 10.200 metrekare alan üzerine kurulmuş olan site, 7.700 metrekare yeşil alana sahip. Hiçbir araç trafiği olmayan sitenin ortak alanlarında ise birbirine küçük şelalelerle bağlanan süs havuzları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, yaz kış girilebilen bir hot-tub ve bolca yeşil alan mevcut. Site sakinlerine 24 saat güvenlik, market servisi, bahçe bakım onarımı ve çevre temizleme hizmetlerinin yanında yaşamı her anlamda kolaylaştıran detaylı bir consierge hizmeti de sunuluyor.

Diğer projelerden ayırt edici özelliği:
Sadece  Ankara  gibi doğal güzellikleri sınırlı bir kentte değil, dünyanın her yerinde göl kenarındaki evler hep çok değerli ve özel olmuştur. Edit Lakeside, Gölbaşı 'nın bu ayrıcalığını “gerçek villa ” konseptiyle buluşturuyor. Tamamı göl manzaralı, özenle projelendirilmiş ve titizlikle inşa edilmiş çok özel yapılar, Oran gibi bir merkeze sadece 8 dakika, çayyolu 'na ve Kızılay 'a 17 dakika, TED Ankara Koleji İncek Kampüsü 'ne 7 dakikalık mesafede bulunuyor. Edit Lakeside, bütünüyle ayrıcalıklı bir yaşamı özleyenleri şımartacak, “Bunu da mı düşünmüşler ” dedirtecek bir proje.

Anlaşmalı bankalar:
Birkaç bankayla anlaşma bulunmaktadır.

Yaşam var mı
Evet, yaşam başladı.

Konutlardan yüzde kaçı satıldı
İlk etabın %45 'i satıldı.

Kaç katlı kaç bloktan oluşuyor
Bodrum + 3 katlı, 46 müstakil villadan oluşuyor.

Mimarı:
Grup T Tasarım ve Edit Yapı Tasarım Grubu

Göl manzaralı evleriyle Ankaralılara çok farklı bir yaşam tarzı vaat eden Edit Lakeside Villaları 'nda ilk 11 villa satışa sunuldu.

Edit Yapı 'nın Ankara Gölbaşı 'nda inşa etmekte olduğu Edit Lakeside Villaları 'nın 11 villadan oluşan ilk etabı tamamlandı. Toplam 46 villadan oluşan sitede, 45 bin metrekarenin 33.000 metrekaresi (yüzde 74 'ü) yeşil alana ayrılıyor. Bağımsız girişi olan villalarda 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa, hizmetli odası ve çamaşır odası yer alıyor. Sitede 700 ve 550 metrekarelik iki ayrı tipte villa alternatifi mevcut.      

Sitenin tamamlanan 10.200 metrekarelik birinci etabında, 7.700 metrekare yeşil alan olarak ayrıldı. Sitede, 270 metrekarelik bir yüzme havuzunun yanı sıra birbirine şelalelerle bağlanan küçük süs havuzları, yaz kış girilebilen bir hot tub ve organizasyonlarda kullanılabilecek bir havuz bar da yer alıyor. Site sakinlerine 24 saat güvenlik, market servisi, bahçe bakım onarımı ve çevre temizleme hizmetlerinin yanında yaşamı her anlamda kolaylaştıran detaylı bir consierge hizmeti de sunuluyor. Ayrıca sitenin yanı başında koşu ve yürüyüş parkuru, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, kuş gözlemevi, çocuk oyun alanları, kafe, restoran ve binicilik merkezi bulunuyor.

Edit Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Dökmeci, proje hakkında şunları söylüyor: “Sadece Ankara gibi doğal güzellikleri sınırlı bir kentte değil, dünyanın her yerinde göl kenarındaki evler hep çok değerli ve özel olmuştur. Tamamı göl manzaralı Edit Lakeside Villaları 'nın konsepti, yaşamdan keyif alan ve imkanları olanlar için oluşturuldu. Bu projeyle, Ankara 'da Ankara 'yı farklı yaşamak isteyen, zevklerinden ve yaşam konforundan taviz vermek istemeyen özel bir kesime hitap ediyoruz. ”


www.editlakeside.com  
0312 485 2 444



Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön