29 / 04 / 2024

Edremit Havalimanı'nda ilk uluslararası doğrudan uçuş gerçekleşti!

Edremit Havalimanı'nda ilk uluslararası doğrudan uçuş gerçekleşti!

Edremit Havalimanı'na, ilk uluslararası doğrudan uçuş Almanya'nın Düsseldorf Havalimanından kalkan uçakla gerçekleştirildi. Öger Türk Tur'un Düsseldorf tan kalkan ST 1544 sefer sayılı uçağı, 150 yolcusuyla Edremit'e uçtu.




Edremit Havalimanı'na, ilk uluslararası doğrudan uçuş Almanya'nın Düsseldorf Havalimanından kalkan uçakla gerçekleştirildi. Öger Türk Tur'un Düsseldorf tan kalkan ST 1544 sefer sayılı uçağı, 150 yolcusuyla Edremit'e uçtu. Düsseldorf Havalimanında mini bir tören yapılırken, yolcuları havalimanından Oger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş. KRV Bölge Müdürü Recep Akın, Düsseldorf ofisinden Kemal Çınar uğurladı. Uçuş öncesi habercilere bilgi veren Oger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş, "Tarihi bir gün yaşıyoruz. 1969 yılından beri uçmuş olduğumuz 20 doğrudan hatta, bugün Balıkesir- Edremit'i ekledik. Bundan dolayı da Öger Türk Tur ailesi olarak çok mutluyuz. Bu yeni hattımız, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun"" dedi. Öger Türk Tur olarak Düsseldorf tan her cuma günü saat 15.00'de tarifeli doğrudan uçuşlar yapacak. Öger Türk Tur, daha önce de Kars, Erzurum, Hatay, Malatya, Zonguldak ve Elazığ alanlarına doğrudan uçuşlar gerçekleştirmişti. 


Yurtdışıdan bugün ilk kez Düsseldorftan Edremit'e gerçekleştirilen doğrudan uçuşa, Balıkesir ve yakın illerden Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin yoğun talebinin olduğu görüldü. Bugün Düsseldorftan ilk kez Balıkesir- Edremit Havalimanına uçan yolculardan bazıları, uçuşla ilgili olarak çok sevinçli olduklarını söyledi.


İstanbul Gazetesi 



Geri Dön