18 / 05 / 2024

Edremit Körfezi'ne MOBESE!

Edremit Körfezi'ne MOBESE!

Edremit ( Anayurt ) Edremit Körfezinde yer alan yerleşim birimleri nin güvenliği açısından yapılanan çalışmalara Edremit Körfezinin MOBESE kamera ile kontrol sistemine geçilmesi çalışması yapıldı...



Edremit Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda alınan kararla, MOBESE sisteminin kurulması karara bağlandı. 


Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan "Edremit'in iki temel sorunu var birisi işsizlik, diğeri hırsızlık. Bu iki temel sorunu çözmek için çeşitli girişimler yapmak zorundayız. Biz polisiye tedbirlerle bunları nasıl daha iyi önleriz bunun peşindeyiz. Aslında bu işi çözüm bulmak gerekiyorsa yerel yönetimle, kentsel dönüşümle devlet eliyle çözmek gerekiyor. Ama kısa vadede ne yapabiliriz? 


bunu nasıl azaltırız bunun çabasındayız. Bunun içinde İlçenin tümüne daha öncede söylediğim gibi Edremit dediğimiz zaman tüm belediye sınırlarını anlayın. İlçemizin tamamına MOBESE sistemi kurularak suç oranının yüzde elli azalacağını tahmin ediyoruz. Kameralar kablosuz şekilde olup yer değiştirmeyede uygun. 

Daha önce toplantılarımızda bunları konuşmuştuk. Bugünde burada artık en son istişaremizi gerçekleştirerek sistemlerimizi kurmaya gideceğiz" dedi. 


Anayurt


Geri Dön