15 / 05 / 2024

Educator Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Educator Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekjırıja Memedı tarafından kuruldu.



Educator Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekjırıja Memedı tarafından kuruldu.

Educator Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1-İkamet amaçlı binaların inşaatı (Müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb nin inşaatı) (Ahşap binaların inşaatı hariç) 2- Tüm dünya ülkeleri vize işlemleri yapmak 3- Her türlü maden işletmeciliği yapmak, ocak kurmak, almak, işletmek, alımı satımı ve komisyonculuğunu yapmak 4- Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende ticareti 5- Ağır metallerin dökümü alımı satımı 6- Alüminyum kapı, pencere, bunların kasaları, kapı eşiği, panjur, vb. imalatı, alımı satımı 7- Başka yerde sınıflandırılmamış çeşitli gıda ürünleri imalatı (çabuk bozulan hazır gıdalar, peynir fondüleri, şeker şurupları vb. dahil) 8- Çiftlik hayvanları için hazır yem imalatı 9- Ana demir ve çelik ürünleri ile ferro alaşımların imalatı kategorisi altındaki firmalar. 10- Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gübre ve zirai kimyasal ürünlerin perakende ticareti (turba, kimyasal gübreler, hayvansal veya bitkisel gübreler, haşere ilaçları, yabancı ot ilaçları vb.) 11-Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç) / P ULAŞTIRMA HİZMETLERİ P.13 Şehirlerarası yük taşımacılığı1 12-Değerli metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti (altın, gümüş, platin vb.) Birincil formdaki demir ve çelik toptan ticareti - kütük (ingot), blok, granül, toz, pelet, parça vb. formlarda (pik demir, manganezli dökme demir, demir, çelik ve çelik alaşımları vb.) 13-Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 14- Özel öğretim kurumları tarafından verilen genel okul öncesi, ilkokul ve ortaöğretim (lise) faaliyeti (engellilere yönelik verilen eğitim hariç) 15-Her türlü ağaç ve ağaç ürünleri ticareti, alımı ve satımı 16- Her türlü gıda ürünleri alımı, satımı ve ticareti 17- Her türlü tekstil ürünleri imalatı, alımı, satımı ve ticareti 18- Ahşap İnşaat bina yapmak, almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak


Geri Dön