03 / 05 / 2024

Ege-Koop 'Gedizkent' için özel kredi anlaşması yaptı!

Ege-Koop 'Gedizkent' için özel kredi anlaşması yaptı!

Gedizkent Evleri'nden yuva sahibi olmak isteyenler, hem dosya masrafı ödemek zorunda kalmayacak hem de kredi için beş yıllık ödeme planı tercih etmeleri halinde 0.89'luk faiz oranından yararlanabilecek





Ege-Koop, Menemen'de yaptığı Gedizkent Evleri için bir bankayla anlaşarak özel kredi imkanı da sağladı. Buna göre özel güvenlikli, yüzme havuzlu, spor merkezli 4 blok 190 dairelik Gedizkent Evleri'nden yuva sahibi olmak isteyenler, hem dosya masrafı ödemek zorunda kalmayacak hem de kredi için beş yıllık ödeme planı tercih etmeleri halinde 0.89'luk faiz oranından yararlanabilecek. 120 ay tercih eden vatandaşlar ise 0.90'lık faiz oranından işlem görecek. Dairelerini kendileri seçebilecek ortaklar, kredi ödemelerini ilk iki yıl boyunca ayda 700 lira olarak yapacak. 


2016'da teslim edilecek

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu Gedizkent'in toplam 27 milyon liraya mal olacağını ve 2016'da sahiplerine teslim edileceğini söyledi. 'Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı' sloganıyla inşaatlara başladıklarını hatırlatan Aslan, "Proje 88 ile 127 metrekare arasında değişen üç tip daireden oluşuyor. Projede ucuz, sağlıklı ve modern konut konseptini ön planda tutarak, dar ve orta gelir grubunu hedefledik. Menemen Ovası'na hakim konumu, İZBAN'a 900 metrelik mesafesi, çevresindeki sağlık merkezi, okul ve alışveriş mekanları ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat sunuyoruz. Hem uygun fiyatları hem de Vakıfbank'ın sadece Ege-Koop'a özel faiz oranları ile bu fırsat kaçmaz. Çevreyolu bağlantısının da tamamlanmasıyla ulaşımı otoyol standartına kavuşan Menemen'deki bu proje ile bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön