29 / 04 / 2024

Ege-Koop ile Ege Bölgesi kabuğunu kıracak

Ege-Koop ile Ege Bölgesi kabuğunu kıracak

Ege-Koop, Ege Bölgesi'ndeki illerde yeni kentler kurmaya hazırlanıyor



Yaşanabilir kentler yaratmanın en önemli adımı, çevre düzenlemeleri ile örnek modern konutlar planlamak ve uygulamaktan geçiyor. 25. yılını geride bırakan Ege -Koop bu alanda Türkiye'nin en iyi örneklerini yaşama geçiriyor. Bugüne kadar 100 bin kişinin mülk sahibi olmasını sağlayan, kurduğu modern kent parçalarıyla ilklere imza atan, başarılarıyla adını Türkiye'nin tanıdığı bir marka haline getiren Ege-Koop, Ege Bölgesi'ndeki illerde yeni kentler kurmaya hazırlanıyor.

HEDEF BÜYÜTTÜ
Küresel krizin etkisi altına aldığı, sanayi üretiminin azalmaya başladığı, işsizliğin arttığı, işyerlerinin kapandığı günümüz ekonomik koşullarında; yeni projeler hayata geçirerek 2009 yılını başarılarla kapatan Ege-Koop, 2010 yılı için de yeni hedefler belirledi. Büyük firmalar küçülürken, Karşıyaka Bayraklı'da 395 konutluk Ege-Koop 25. Yıl Konutları ve Güzelbahçe Urla'da 136 villalık Ege-Koop Dört Mevsim Konakları projelerinin temelleri atıldı. Ege-Koop, Ege Bölgesi'nden gelen talepler üzerine, Ege'nin diğer illerine de yatırım yapmak için harekete geçti. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan çeyrek asırlık deneyimi ile Ege Bölgesi'ndeki yerel yönetimlerin kendi illerinde proje yapılması için ısrarlarına olumlu yanıt vermenin kendileri açısından da görev haline geldiğini belirterek," Ege-Koop'un Ege açılımı Aydın'da, Denizli'de, Manisa ve Muğla'da ve diğer şehirlerde yeni Egekentler, yeni Villakentler kurmak demek. Bu düşünce bile bizi heyecanlandırıyor. Yerel yönetimlerin kolaylaştırıcı ve davetkar yaklaşımı 26. faaliyet dönemi için bu kararı almamızda etken oldu" dedi.

KRİZDE DURMADI
Ege-Koop'un kar amacı gütmeyen sosyal bir kurum olarak dar gelirli insanların birikimlerini yatırıma dönüştürmeye çalıştığını ifade eden Aslan, "Kriz döneminde bile projelerimizden vazgeçmedik. Yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.
Sabah


Geri Dön