29 / 04 / 2024

Ege Yapı 2015'te 300 milyon TL'lik yeni yatırım planlıyor!

Ege Yapı 2015'te 300 milyon TL'lik yeni yatırım planlıyor!

EgeYapı, 2015’te yapacağı yeni yatırımlarla 3 bin kişiyi istihdam edecek. 2014’ü değerlendirmek ve 2015 hedeflerini açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyen EgeYapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Bu sene 300 milyon liralık yeni yatırım öngörüy



Devam edenlerle rakam 550 milyon liraya ulaşacak. Bu yıl 3 bin civarında kişiye iş vereceğiz.” dedi. Bu yıl başlayacakları Kağıthane ve Yedikule’deki projeler hakkında bilgi veren Kabadayı, Kağıthane’de gerçekleştirecekleri proje için yılın 2’nci yarısında ön satışa çıkacaklarını kaydederek, “Projede konut, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanları bulunacak.” dedi. Kabadayı, Yedikule’deki projenin ise turizmi destekleyen fonksiyonları içerisinde barındıran farklı bir konsepte sahip olacağını söyledi. Düzenlenen toplantıda söz alan EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy ise firmanın bir diğer önemli projesi Pega Kartal hakkında bilgi verdi. İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen Pega Kartal projesinde Adalar ve Marmara Denizi manzaralı 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Bu projenin yüzde 65’ini sattıklarını belirten Aksoy, projeyi yıl sonunda teslim edeceklerini kaydetti. Şirket, 2015 sonunda 1 milyar 550 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyor.


Banka taksitleri EgeYapı’dan


EgeYapı, Pega Kartal için kampanya başlattı. Buna göre 380 bin liralık daire 247 bin liraya satılıyor olacak. Murat Aksoy, “Örneğin yıl sonunda 380 bin lira tutarında bir daire sahibi olduğunuzda dairenin peşinatını 3 yılda 3 taksitle ödüyorsunuz. Bizim aylık 2 bin liralık desteğimizi ise hemen alıyorsunuz. Banka kredisi kullananlar 18 ay boyunca banka kredisi tutarlarını bu finansman desteği ile ödüyor. 18 ay sonunda ise projenin doluluğa ulaşmasıyla yatırımcılar dairelerini kiraya vererek kalan aylık ödemelerini kira getirilerinin karşılamasını sağlayabiliyor.” dedi.


Zaman


Geri Dön