27 / 04 / 2024

Egebeta E-force markalı otomatik kapılarını tanıttı!

Egebeta E-force markalı otomatik kapılarını tanıttı!

Otomatik kapı, panjur sistemleri ve yangın kapısı üretiminde 20 yılı aşan deneyimiyle hizmet veren Egebeta'nın, 'E - force' markalı otomatik kapılarının lansmanı iş dünyasını buluşturdu.




Otomatik kapı, panjur sistemleri ve yangın kapısı üretiminde 20 yılı aşan deneyimiyle hizmet veren Egebeta'nın, 'E-force' markalı otomatik kapılarının lansmanı iş dünyasını buluşturdu. Bu yıl 20'ncisi gerçekleşen Yapı Fuarı'nda, E-force'un lansman kokteyline, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ve Kosova Cumhuriyeti Ekonomik Kalkınma Bakanı Fadil İsmail'in yanı sıra;  İzmir  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, işadamları ve çok sayıda Egebeta partner firması katıldı. Yazılımından üretimine tamamen yerli olan otomatik kapı E-force, benzerlerine oranla yüzde 40 daha ekonomik olmasıyla dikkat çekiyor.

Gaziemir'de hizmete açtıkları Otomasyon Yapı Market'in ardından, kendi alt markalarını yaratma sürecine ağırlık verdiklerini dile getiren Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak E-force'u, benzerlerine oranla uygun fiyatlarla sunduklarını söyled



Yeni Asır


Geri Dön