09 / 05 / 2024

ege beta e force

ege beta e force

Otomatik kapı, panjur sistemleri ve yangın kapısı üretiminde 20 yılı aşan deneyimiyle hizmet veren Egebeta'nın, 'E - force' markalı otomatik kapılarının lansmanı iş dünyasını buluşturdu.

Egebeta'nın yeni markası E-force görücüye çıktı!

Yapı Fuar ı’nda gerçekleştirilen lansman kokteylinde konuşan Egebeta Kurucusu Gafur Alişer yaptığı açıklamada üretimi İzmir’de yapılacak E-force markalı otomatik kapıları tüm Türkiye ile buluşturacaklarını söyledi

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

İzmir'de yeşil bina konseptine uygun yapı malzemesi geliştirildi!

Ege Üniversitesinin (EÜ) de aralarında bulunduğu üç üniversitede görevli öğretim üyesi sekiz bilim kadının kurduğu Türkiye Biyotasarım Takımı (TBT), yeşil bina konseptine uygun yapı malzemesi geliştirdi..

Ege Üniversitesi Teknopark'ı büyüyecek!

Ege Üniversitesi (EÜ) yerleşkesinde bulunan ve Türkiye’nin yüzde 100 üniversite sermayeli tek teknoparkı Ege Teknopark'ın kapasitesini artırmak için çalışmalar başladı. 

ege beta e force Haberi

ege beta e force


Otomatik kapı, panjur sistemleri ve yangın kapısı üretiminde 20 yılı aşan deneyimiyle hizmet veren Egebeta'nın, 'E-force' markalı otomatik kapılarının lansmanı iş dünyasını buluşturdu. Bu yıl 20'ncisi gerçekleşen Yapı Fuarı'nda, E-force'un lansman kokteyline, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ve Kosova Cumhuriyeti Ekonomik Kalkınma Bakanı Fadil İsmail'in yanı sıra; İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, işadamları ve çok sayıda Egebeta partner firması katıldı. Yazılımından üretimine tamamen yerli olan otomatik kapı E-force, benzerlerine oranla yüzde 40 daha ekonomik olmasıyla dikkat çekiyor.

Gaziemir'de hizmete açtıkları Otomasyon Yapı Market'in ardından, kendi alt markalarını yaratma sürecine ağırlık verdiklerini dile getiren Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak E-force'u, benzerlerine oranla uygun fiyatlarla sunduklarını söyled



Yeni...