29 / 04 / 2024

Egebeta ve KAMDER ortak hareket edecek!

Egebeta ve KAMDER ortak hareket edecek!

İnşaat ve yapı sektörünün durumunu değerlendiren ve 2014 hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği üyeleri, kümelenme hareketiyle ticari işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.




 Otomasyon Yapı Market ile sektöre büyük dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Demeği (KAMDER) üyelerini ağırladı. Niyazi Gültekiıı Başkanlığındaki 3()'a yakın KAMDER Üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu. 

Genel Müdür Gafur Alişer'den alüminyum, yangın kapılan ve otomasyon sistemleri hakkında ayrın tül bilgiler aldı. Yapı market bünyesinde bulunan farklı çeşitlerdeki yaprak çit ve güvenlikli çit modelleri de ilgi gördü. Ziyaret kapsamında inşaat ve yapı sektörünün durumunu değerlendiren ve 2014 hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan KAMDER üyeleri, kümelenme hareketiyle ticari işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. 

Alişer, kentsel dönüşüm projelerinin, yine İzmirli müteahhit ve işadamlannca yapılması gerektiğini vurguladı ve devam etti: "Türk-İtalyan işbirliğiyle yıllık 3 bin adet ürettiğimiz Force marka fotoselli kapılarla da bu yü sektöre damgamızı vuracağız. Seri üretim ve nakliye masraflarının olmamasından dolayı kaliteyi yüzde 40 daha uygun fiyata sunabiliyoruz." 


Gözlem




Geri Dön