03 / 05 / 2024

Eğer otomobiliniz varsa kaskoda böyle indirim alabilirsiniz!

Eğer otomobiliniz varsa kaskoda böyle indirim alabilirsiniz!

Otomobil fiyatlarındaki artış beraberinde kasko ve sigorta fiyat artışlarını beraberinde getirdi. Bu da sürücülerin bütçelerini zorlamaya başlayan durumlardan biri oldu. Uygun fiyatlı kasko almak isteyen sürücülere özel firmalar tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. 



Ülkede yaşanan ekonomik kriz, otomobil fiyatlarına ve yanındaki masraflarına da yansımış durumda. Artan kasko ve sigorta fiyatlarında yeni bir düzenleme gerçekleştirildi. Firmalar, artık kaskoların yarısını ödeme fırsatını sunmaya başladı. Kasko fiyatlarından hoşnutsuz olan sürücüler artık daha uygun fiyatlarda kasko alabilecekler. İşte kasko fiyatlandırmasındaki yeni gelişmelerin tüm detayları haberimizde yer alıyor…

Kasko fiyatları düzenlemesindeki yeni gelişmeler

Otomobil fiyatlarının yanı sıra artan kasko fiyatları da sürücü vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı. Bu durumda uygun fiyatlı kasko arayışına giren sürücülere yeni bir müjde geldi. İlgili firmalar tarafından başlatılan kampanyaya göre artık sürücüler yarı fiyata kasko alabilecekler. Özellikle de İstanbul’da firmalar bu kampanyaları başlatmış durumdadır. Kaza yapma  durumu ise kasko fiyatlarını etkileyen unsurlardan biri olarak görülüyor. 


Geri Dön