27 / 04 / 2024

İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

Paranın sihirbazı İslam Memiş’ten, yatırımcıya bu kez çok önemli tavsiyeler peş peşe geldi. Özellikle altın ve gümüş yatırımcısının çok yakından takip ettiği piyasa uzmanı İslam Memiş’ten, küçük yatırımcılara çok önemli bir uyarı geldi. “Eğer 100 bin liranız varsa mutla bunu yapın” diyen Memiş, hang



Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından çok önemli ve iddialı açıklamalar yaptı.

Önce, ”Bu yılın sorusu şu olacak: Gümüş düşer mi, alım fırsatı verir mi?” diye soran Memiş, ardından da, “Altın, korur, gümüş, zengin eder. 2,50’den alıp 20 lirayı bekleyen yol arkadaşlarım; Kralsınız. Öyle bir buluşma yapacağız ki o gün, dillere destan olacak.” ifadelerini kullandı.

GRAM ALTINDA 1450 TL İDDİASI!

Orta vadede onsa altında 2 bin dolar üzerinde ataklar beklediklerini dile getiren Memiş, “Bu da gram altının 1200 ila 1280 liralı rakamları konuşacağımızı, devamında ise 1450 lira seviyelerini konuşabileceğimizi bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Kendisinin yatırımcıya sık sık, “Risklerinizi mutlak dağıtın” uyarısında bulunduğunu hatırlatan Memiş,  2023 senesinin, 2022'ye göre çok daha belirsiz olacağını bu nedenle riskleri dağıtmanın çok daha önemli olduğunu vurguladı.

 İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

“100 BİN LİRANIZ VARSA GÜMÜŞÜN GETİRİSİNDEN YARARLANIN!”

Bu sene gümüşün yılı olacağını iddia eden Memiş, “Eğer 100 bin liranız varsa tamamıyla altın almaktansa gümüşün getirisinden de yararlanın. Geçen sene gram altın yüzde 43, gümüşün gramı ise yüzde 45 kazandırdı” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön