09 / 05 / 2024

İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

Paranın sihirbazı İslam Memiş’ten, yatırımcıya bu kez çok önemli tavsiyeler peş peşe geldi. Özellikle altın ve gümüş yatırımcısının çok yakından takip ettiği piyasa uzmanı İslam Memiş’ten, küçük yatırımcılara çok önemli bir uyarı geldi. “Eğer 100 bin liranız varsa mutla bunu yapın” diyen Memiş, hang



Memiş, bu sene gümüşün altından daha fazla getirisi olacağını düşündüğünü belirterek “Önümüzdeki birkaç ay içinde 1200, 1300'lü rakamları gördükten sonra gram altında daha fazla pişmanlık yaşayacaksınız ve şu anda da gümüş var. Sepetinize koyabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

"2023 GÜMÜŞ YILI OLACAK" 

“Altın tarafındaki hikaye belli. Yatırım aracı ancak gümüşün hikayesi bambaşka” diyen Memiş,  fiziki olarak gümüşe ihtiyaç bulunduğunun altını çizdi. Gümüşün özellikle sağlık ve bilişim sektörlerinde kullanıldığını hatırlatan Memiş, bankalarda altın hesabı açar gibi de gümüş hesabı açabildiğini hatırlattı.

Bunun dışında gümüşün Kapalıçarşı'da alınıp satabildiğini vurgulayan Memiş, “Gümüşle ilgili yaptığım çalışmalarda, Hazine ve Maliye Bakanımıza da anlattım. Önümüzdeki süreçte sisteme dahil edildikten sonra biraz daha ön plana çıkacaklarını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön