01 / 05 / 2024

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 



Eğitim-İş Sendikası'nın yetkili olduğu il ve ilçelerin listesi açıklandı. Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, sendikanın giderek büyüdüğünü belirterek bazı illerde yetkili olduğunu dile getirdi. Bu iller arasında Antalya, İzmir, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale gibi birçok il yer alıyor. 

Eğitim-İş Sendikası’nın yetkili olduğu il ve ilçelerin listesi 

Eğitim-İş sendikası birçok il ve ilçede yetkili konumda. İzmir'in Buca, Urla, Bayraklı, Balçova, Güzelbahçe, Karabağlar, Menemen, Aliağa, Selçuk, Çiğli, Ödemiş, Torbalı, Menderes, Karaburun, Karşıyaka, Tire ve Kemalpaşa ilçelerinde yetkilidir. Kocaeli’nde yetkili olduğu ilçeler İzmit, Darıca ve Çayırova’dır.  Denizli'de ise Pamukkale, Babadağ, Honaz ve Acıpayam ilçelerinde yetkilidir. Çanakkale'de yetkili olduğu ilçeler arasında Çan, Lapseki, Gelibolu, Eceabat ve Biga yer almaktadır.

Tekirdağ'da Malkara, Süleymanpaşa, Şarköy, Çorlu,  Marmara, Ergene, Ereğli, Saray ve Muratlı ilçelerinde yetkilidir. Balıkesir'de Ayvalık, Gömeç, Kepsut ve Burhaniye ilçelerinde yetkili olurken Rize'de Fındıklı ve Kastamonu'da Doğanyurt ilçelerinde yetkinliğini duyurmuştur. Eğitim-İş Sendikası Antalya'da Alanya, Kemer, Muratpaşa, Akseki, Kaş, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde yetkilidir. Muğla'da Marmaris ve Bodrum'da yetkili olurken Manisa'da Sarıgöl, Köprübaşı ve Salihli'de yetkilidir. Nevşehir’de ise Hacıbektaş’ta yetkilidir. 


Geri Dön