30 / 04 / 2024

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartsız personel alınacak!

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartsız personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğünden, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek alımlara ilişkin kadrolar duyurulurken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs olduğu öğrenildi.



Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alımı gerçekleştirileceği ve başvuru işlemlerinin 11 Mayıs’ta başladığı öğrenildi. Peki, EGM bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında kadro listesi belirlendi mi? EGM personel alımına ilişkin tüm detaylar bu haberde...

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartsız personel alınacak!

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 26 öğretim görevlisi, bir doktor öğretim üyesi ve bir araştırma görevlisi unvanına sahip personel alınacağına ilişkin açıklama yapıldı. Söz konusu kadrolara başvuracak adaylar için belirtilen şartlar ise şu şekilde:

Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan koşulları taşıyor olmak aranan şartlar arasında yer alıyor.

Bu kapsamda, güvenlik araştırması sırasında devlet memuru olmasına engel teşkil edebilecek herhangi bir hususun olmaması gerektiği öğrenildi.

Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da askerlik hizmetiyle ilişiği olmaması gerektiği belirtildi. Bunun yanı sıra, adayların görevini yapmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık probleminin olmaması aranan şartlar arasında yer aldığı duyuruldu.

İşte detaylar...


Geri Dön