04 / 05 / 2024

Eğribel Tüneli'nde son tarih 30 Eylül!

Eğribel Tüneli'nde son tarih 30 Eylül!

AK Parti Milletvekili Mehmet Geldi, Eğribel yaptığı açıklamada tünelinde ihaleyi kazanacak firmanın 30 Eylül’de belli olacağını tünel için 2014 yılı içerisinde ilk kazmanın vurulacağını belirtti...



AK Parti Milletvekili Mehmet Geldi, Eğribel tünelinde ihaleyi kazanacak firmanın 30 Eylül’de belli olacağını tünel için 2014 yılı içerisinde ilk kazmanın vurulacağını açıkladı.


İhale süreci yılan hikayesine dönen ve daha önce Temmuz ayı içersinde ihalesinin gerçekleştirileceği belirtilen Eğribel Tünelinde son ihale tarihinin 30 Eylül olduğu ve bu tarihte tünelin ihalesini alacak olan firmanın belli olacağı belirtildi. AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, ihale sürecinin uzamasını bürokratik engellere bağladı ve “ 30 Eylül kesin tarih. Bu tarihte ihaleyi kazanacak firma belli olacak” dedi.


İlk Kazmayı 2014 Yılında Vuracağız


Geldi, Eğribel Tünelinin en az 50 yıldır Giresun’un gündeminde olduğunu da belirterek” İnşallah Eğribel Tünelini de yapmak bizim iktidarımıza nasip olacaktır. Tünel inşaatı ile ilgili hiçbir sıkıntı yoktur. Tünel inşaatı Yüksek Planlama Kurulundan çıkmıştır. Geri adım atılması veya yapılmaması söz konusu olamaz” dedi. Geldi, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile grup başkan vekilleri Nurettin Canikli’nin Eğribel tüneli ile ilgili kesin sözlerinin olduğunu da dikkat çekerek” Eğribel tüneli inşaatına ilk kazmayı 2014 yılında vuracağız. Bu arada Giresun Dereli karayolu üzerindeki bazı tünelleri de bu yıl bitmeden hizmete açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.


Taka




Geri Dön