17 / 05 / 2024

Ehliyet alacaklar hemen acele etsin! Fiyatlar yüzde 66 oranında zamlanacak!

Ehliyet alacaklar hemen acele etsin! Fiyatlar yüzde 66 oranında zamlanacak!

Ehliyet almayı düşünen milyonlarca sürücü adayı yeni yılda kurs fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, 2023 senesi için kurs tarifeleri de belli oluyor. İşte ayrıntılar...



Ehliyet ücretlerindeki son gelişmeler milyonlarca vatandaşı şaşkına çevirirken, sürücü belgesi almak isteyenler kurs ücretlerini merak ediyor.  Sürücü kursu ücreti artarak 7000 TL'yi aştı.

YÜZDE 66 ZAM GELDİ!

Mevcut durumda ortalama 4 bin 250 lira olan kurs fiyatları 7 bin liraların üzerine çıktı. Bu da yüzde 66 seviyelerinde bir zam anlamına geliyor. 2023 yılında sınavların zorlaşması, ders sayılarının artması bunun da masrafları artırmasının beklendiği kaydedildi.

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Ehliyet yenileme ücreti belli oldu!DİREKSİYON DERS SAAT ÜCRETİ 382 LİRA!

Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları 2023 Yılı Ücret Tablosu'na göre; A ve B1 sınıfı ehliyet kursu ücreti 7 bin 48 TL'ye yükseldi. Teorik ders saat ücreti 50 TL, ders ücreti bin 700 TL, direksiyon ders saat ücreti 382 TL, ders ücreti de 5 bin 348 TL oldu. Engelli sürücü kurslarında fiyat 6 bin 692 TL iken , teorik ders saat ücreti 50 TL, ders ücreti bin 700 lira, direksiyon ders saat ücreti 312 lira, ders ücreti 4 bin 992 TL oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön