29 / 04 / 2024

Ekin Konakları Hadımköy'de metrekaresi 2 bin dolara!

Ekin Konakları Hadımköy'de metrekaresi 2 bin dolara!

Ekin Konakları; 605 metrekare ile 675 metrekare arasında değişen alanlarda toplam 13 konaktan meydana geliyor. Manzaralı konakların yer aldığı projede konakların metrekare birim fiyatları 2 bin dolar olarak belirlendi...



 Hadımköy'de Özakın İnşaat tarafından hayata geçirilen Ekin Konakları; Ağustos başında satışa çıktı. Projesinde Mimar DR. Suzan Sanlı Esin'in imzasını gördüğümüz projede; 605 metrekare ile 675 metrekare arasında değişen alanlarda toplam 13 konak yer alıyor.

Deniz, göl ve yemyeşil vadi manzarasına hakim olan Ekin Konaklarında fiyatlar 1 milyon 150 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 400 bin dolara kadar yükseliyor. Proje kapsamında yer alan konakların metrekare birim fiyatları ise 2 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ekin Konakları için peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

A ve B olmak üzere iki farklı tipten oluşan konakların bahçe büyüklükleri ise 1.300 metrekare ile 1.600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan konutların 2013 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

A tipi konaklar içerisinde; Açelya Konak, Begonvil Konak, Fulya Konak, Yasemin Konak, Papatya Konak ve Orkide Konak bulunuyor.

B tipi konakların içerisinde ise; Lityum Konak, Erguvan Konak, Nilüfer Konak, Mimoza Konak, Menekşe Konak, Manolya Konak ve Sardunya Konak yer alıyor.

Ekin Konakları, Beylikdüzü 5M Migros ve AVM, Torium AVM, Metro Grossmarket, Bauhaus, Koçtaş, Real, Prestige Mall, PerlaVista AVM, Akbatı AVM, Toskana Çarşı çok ama çok yakınınızda yer alıyor. Ekin Konakları, Büyükçekmece Göl Vadisini farklı bir panoramayla izleyecek şekilde konumlanıyor.

www.ekinkonaklari.com.tr

0212 850 81 78


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön