28 / 04 / 2024

Ekmas Residence Airport satışta! Yeni proje! 

Ekmas Residence Airport satışta! Yeni proje! 

Firma: Ekmas Yapı

Proje: Ekmas Residence Airport

Ekmas Residence Airport projesinde konut satışları başladı. İzmir'de hayata geçirilen Ekmas Residence Airport'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...



Ekmas Residence Airport projesi,  İzmir  Torbalı'da  Ekmas Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. Ayrancılar bölgesinde inşa edilen projede konut satışları başladı. 

A+ lüksünde bir proje şeklinde geliştirilen Ekmas Residence Airport'ta toplam 115 adet konut bulunuyor. Projede bahçe, balkon ve teras seçenekli olacak şekilde 1 oda 1 salon ve 1.5+1 konut tipleri bulunuyor. 

Ekmas Residence Airport'taki konutların büyüklükleri 35 metrekare ile 40 metrekare arasında değişiyor. 

Ekmas Residence Airport satışta! Yeni proje! 

Ekmas Residence Airport projesi, iki organize sanayi bölgesinin yanı başındaki konumuyla kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Projede yer alan konutların 2025 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Projede, sauna, fitness salonu, masaj salonu, kuaför, kafeterya, açık yüzme havuzu ve taksi bekleme alanı gibi pek çok sosyal donatı alanı yer alıyor. 

7/24 kamera sistemi ve özel güvenlik personelleri de bulunan projede, her daire için tek araçlık açık otopark bulunuyor. Ayrıca proje, havaalanına 15 dakika mesafede hayata geçiriliyor.  

Ekmas Residence Airport satışta! Yeni proje! 

Ekmas Residence Airport, alışılmışın dışında bir cazibeye sahip mimarisiyle dikkatleri çekiyor. Proje, şehir merkezinin kaosundan uzak, doğayla iç içe bir konuma sahip. 

Ayrıca projede ortak alan giderleri için, güneş ışığını elektriğe dönüştüren paneller yer alıyor. Bu şekilde aidat masrafının da düşürülmesi planlanıyor.   

Ekmas Residence Airport satışta! Yeni proje! 

EKMAS RESİDENCE AİRPORT EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ 

Ekmas Residence Airport'ta yer alan konutların liste fiyatları 3 milyon 350 bin TL ile 7 milyon TL arasında değişiyor. 

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulan projede, peşinatsız vade farksız 18 ay taksitle ödeme seçeneği de mevcut. 

Web: https://ekmasyapi.com.tr/

Tel: 444 0 459 

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Avrupa Konutları Yenimahalle'de yüzde 30'u peşin, kalanı 120 ay vade fırsatı! 

Primus Bella 09'da lansmana özel yüzde 20 indirim! Yeni proje! 


projeye sor



Geri Dön