05 / 05 / 2024

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

Ekmeğe zammı gelecek? sorusunun yanıtı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son günlerde gıda ürünlerine gelen zamların ardından ekmek fiyatlarının değişip değişmeyeceği de gündemde yer alıyor...



Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, fiyatın Ramazan ayı içerisinde değişmesini beklemediklerini, zammın bayramdan sonra yansıtılabileceğini ifade etti. 

Ekmek fiyatlarına zam kapıda! Tarih verildi...

SON ZAM ŞUBAT AYINDA YAPILMIŞTI

İstanbul'da ekmek fiyatlarına son zam şubat ayında gerçekleşmişti. 

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) 10 Şubat'ta gerçekleştirdiği meclis toplantısında ekmeğe yüzde 31,4 zam yapılması kararı çıkmıştı. Bu kararın ardından 210 gram ekmeğin fiyatı resmi olarak 3 liraya yükselmiş oldu.

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

İhtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek! Ramazan yardımı geliyor!

EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammında yeni gelişme! Tarih belli oldu...

Araç sahiplerine müjde! Motorine 1,55 TL indirim geldi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön