08 / 05 / 2024

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Ekmek yemek de lüks olacak! Sektörün ağır topları son zamdan sonra ekmeğin kaç lira olacağını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fırıncılara uygun fiyattan verdiği Un Destek Projesi’nin sona ermesinin ardından sektörün önemli isimleri ekmeğe büyük zam geleceğini açıkladı.



 Geçtiğimiz gün İstanbul Ticaret Odası’na ekmeğin 4 lira olması için zam talebinde bulunduklarını söyleyen Demir, İstanbul’daki bazı fırıncıların 14 bin liralık cezayı göze alarak zam yaptığını, çoğu ilçede ekmek fiyatının 4 ila 4 buçuk lira arasında değiştiğini aktardı. Demir, zam talebi ile ilgili “Haziran ayının ikinci haftasında yapılacak İTO meclisinde bu fiyatların resmileşmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ülke genelinde bilinen bir un markasının fabrika satış temsilcisinin aktardığına göre, TMO’nun tahsis ettiği uygun fiyatlı un uygulamasının bitmesi durumunda ekmek fiyatları 6 lirayı görecek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Haziran 2022 tarihinde saat 18.30’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,40 Türk Lirası, euro 17,50 Türk Lirası, altının gramı ise 973 Türk Lirası değerinde.

Elinizdeki telefonlarınıza çok iyi bakın aman bozulmasın! İşte telefon fiyatlarına gelen son zam 

Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye'de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı 

Sıfır araç almayı düşünenlere üzücü haber! 300 bin liranın altında satılan tek bir otomobil kaldı 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön