28 / 04 / 2024

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Can Görgün tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu.



Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Can Görgün tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Binaların elektromekanik sistemlerinin ekolojik prensiplere uygun olarak tasarlanması. b. Binaların elektromekanik sistemleri hakkında ekolojik prensiplere uygun olarak danışmanlık ve kontrollük hizmetleri. c.  Elektromekanik sistemlere ait ekolojik ekipmanların ve malzemelerin yurtdışından ithali,mümessilliğinin ve temsilciliğinin yapılması ,satışının yapılması ,montajlarının yapılması ,bu konuda süpervisyon hizmetlerinin ve satış sonrası servis hizmetlerinin verilmesi d.   Elektromekanik sistemlere ait ekolojik ekipmanların ve malzemelerin yurtiçinden temini,mümessilliğinin yapılması,satışının yapılması,montajlarının yapılması,bu konuda süpervisyon hizmetlerinin ve satış sonrası servis hizmetlerinin verilmesi. e. Her türlü inşaat ihalelerine girilerek inşaat işlerinin yapılması. f. Her türlü yap sat mütaahitlik işlerine girilmesi,yapılması ve satış hizmetleri.



Geri Dön